Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Őszi trendek - mindent egy helyről

2020. szeptember 29. - Antalfy Krisztina

Tökéletes összhang a mindennapokban

A divat mindenkihez akar szólni, csak nem mindenki hallgatja meg, éppen ezért nem árt néha átgondolni, mielőtt még ruhavásárlásba kezdünk így az új évszak beköszöntével, hogy miből mit választunk magunknak. Míg az utóbbi időben ellébecolhattuk az öltözködést, hisz tavasz óta sokan home office-ban dolgoztunk, addig a szeptember ismét megkövetelte tőlünk a stílusos megjelenést és a jólöltözöttséget, hisz lassan-lassan mindannyian visszatérhettünk a munkahelyünkre.

brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_7.jpg

Persze mindenkinél más a munkahelyi dress code,  de abban egyetérthetünk, hogy csinosan öltözni, jólöltözöttnek tűnni, nőies, vonzó benyomást kelteni, szerintem a legtöbb nő egyik nagy vágya. Elsőre talán elérhetetlen kívánságnak tűnhet a mindig tökéletes, stílusos megjelenés, pedig nem az.

158a0164_kopie.jpg

A legtöbb esetben ugyanis nem a ruhák sokasága és a divat feltétlen követése jelenti a jólöltözöttséget, és általában nem is anyagi kérdések okozzák a döntő akadályt. Gyakran ugyanis a trendkövető, méregdrága ruháknál is előfordul, hogy míg a kirakatban, magazinban csodásan mutatnak az adott modellen, addig rajtunk már távolról sem állnak olyan jól. Szerintem nem mindig a ruha mennyisége vagy az ára a mérvadó vásárláskor, hanem az, hogyan viseljük együtt a külön-külön vásárolt ruhadarabokat - melyek lehetnek akár jóval olcsóbbak, ill. alacsonyabb minőségűek is. 

jumpsuits.jpg
A külön-külön vásárolt, de színben és stílusban a már meglévő ruhadarabjainkhoz hangolt újabb ruhadarabok észrevétlenül is képesek harmonikus egységet alkotni, a végeredmény pedig egy tökéletes összeállítás. 

Az eleganciát és jólöltözöttséget nehéz eltalálni, olykor megvalósítani, de nem lehetetlen!

Az alábbi posztban elhoztam néhány remek hétköznapi és irodai összeállítást a Wholesale clothing  vendors oldaláról, hogy könnyebben induljanak holnaptól azok a rohanós reggelek...

#1 Elegáns ruha GLOREY sötétkék

img_0929_1.jpg

#2 Elegáns CENISE fekete overall

img_0699_yz_811-3-s-pr.jpg

#3 Elegáns kék mini ruha NYASIA

img_0150_hm_0407-3-m.jpg

#4 Elegáns midi ruha MARTHA

image4_ppp_kopie_kopija.jpeg

#5 Hosszú ujjú mini ruha JILIANE

mar_9173.jpg

#6 Masnis maxi szoknya JANICE

img_0711.jpg

#7 Hosszú kötött ruha MERIDIT

img_0438_2.jpg

#8 Maxi ruha REGENIA 

img_0249.jpg

#9 Tunika RHEETA

img_0251.jpg

#10 Pulóver és szoknya 

img_1633.jpg

További darabokért látogass el a Wholesale boutique clothing oldalára.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4716219624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása