Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

2020. október 10. - Antalfy Krisztina

Örömteli pillanatok

Úgy látom, hogy manapság egyre nehezebb boldognak lenni. A körülöttem lévő emberek bár hajtják a boldogságot, mégsem érzik magukat igazán boldognak. A járványhelyzet okozta változások, az állandó negatív hírek csak még jobban felzaklatják, és elkeserítik az embert. Mindez pedig nemcsak lelkileg, de fizikailag is megviselhet bárkit. S bár a melankólia múlandó, minden nap tennünk kell érte, hogy a rossz hangulat ne kezdje el uralni az életünket.

boldogsag_28.jpg

Ez persze nem könnyű. Azt viszont mindenesetre meg kell értsd, a boldogság nem köthető külső kapcsolatokhoz, dolgokhoz, tárgyakhoz – új telefon, tévé, autó -, csakis belső lényünkből ered, amely aztán kisugárzik, majd visszatükröződik életünk mindennapjaira. Mit is jelent ez pontosan? Nos, hogy mindenki maga befolyásolhatja a saját életét úgy, hogy megteremthesse magának azokat az apró, ám örömteli pillanatokat, melyek átsegítik a szürke hétköznapokon.

A boldog emberek boldogságuk érdekében sok mindent másképp tesznek…

Szinte bármilyen apróság, amiben örömünket leljük, - egy forró fürdő, egy csésze finom kávé a barátainkkal, egy séta a kutyánkkal, egy jó film, egy kis összebújás kedvesünkkel - kizökkenthet minket ebből az őszi melankóliából. Másrészt sokat dob a hétköznapi hangulatunkon az is, ha teszünk valamit, ami sikerélményt okoz számunkra: kitakarítjuk a lakásunkat, feldíszítjük az évszaknak megfelelően az otthonunkat, szortírozunk a ruháink között, vagy megválaszoljuk a régóta halogatott leveleket. Testi-lelki egészségünk karbantartása érdekélben pedig beiktatjuk a rendszeres testmozgást.
photo-1580324200362-3334072e78d8.jpg

Persze ha már eleve fáradtak, unottak és kedvetlenek vagyunk, nem várhatunk arra, hogy kedvünk támadjon a takarításhoz, a kocogáshoz, de tegyük le a telefont, kapcsoljuk ki  a televíziót, és egyszerűen csak vágjunk bele! Hihetetlen fáradtságot, ugyanakkor örömöt fogsz érezni egy 30-40 perces edzés után, óriási megkönnyebbülést a tiszta otthont látva és nyugalmat az elvégzett feladatok végeztével.

Itt az ideje, hogy te is elhord jó messzire a negatív gondolataid törmelékeit, és megtaláld végre életed tartós örömforrásait...

Ezt hallgasd közben! 

♥  Hétfő

fall_is_my_favorite_season_98.jpg

  Kedd

fall_is_my_favorite_season_99.jpg

  Szerda 

fall_is_my_favorite_season_100.jpg

  Csütörtök

fall_is_my_favorite_season_101.jpg

  Péntek 

fall_is_my_favorite_season_102.jpg

Neked mi tette boldogabbá a mindennapokat?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr616233466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása