Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld télen a BURGUNDI vöröset!

2020. december 02. - Antalfy Krisztina

Ha rossz kedvem van, mert eluralkodik rajtam a körülmények borús negativitása, a hétköznapok szürkesége, igyekszek mindent megtenni, hogy legyűrjem valahogy. Hiszem, hogy már a színek is képesek vidámabbá, jobb kedvűvé varázsolni a hangulatunkat, ezért a sötét, komor árnyalatok helyett inkább erőteljes, élénk színű darabokba bújok a hideg napokon. Az állandó ködös időjárás és hideg ellenére is ki vagyok éhezve a gyönyörű, életteli színekre, na meg a látványos darabokra. Ilyen számomra a sokak által kedvelt bordó vagy borvörös szín is, mellyel könnyedén kitűnhetünk a szürke tömegből!
feher_bluzt_5.jpg

kép1/2/3/4

Hiszem, hogy a ruha, az öltözködés sok mindent elárulhat rólunk, míg a választott összeállítás gyakran visszatükrözi valódi személyiségünket és mindazt, ahogy aznap érezzük magunkat. Bár nálam is előfordul, hogy ha rossz kedvem van elhanyagoltan, slamposan lépek ki az utcára – persze mindig ilyenkor futok össze rég látott ismerősökkel, volt osztálytársakkal, – de azért az esetek többségében igen is igyekszem jobban felöltözni, mint ahogy valójában érzem magam. Miért?

Mert észrevettem, hogy ha nem adok magamra – itt most nem a drága ruhákra gondolok – akkor bizony az rányomja bélyegét a hangulatomra. Bár a boltba, piacra, állatorvoshoz nem öltözök talpig "díszbe", azért az év többi napján igyekszem úgy kialakítani az adott összeállításomat, hogy pozitivitást sugározzak, és közben remekül érezzem magam a bőrömben. Nem könnyű, de nem is annyira bonyolult.

A ruhád szépsége a te önbizalmadon múlik!

Bár manapság sok stílus lehet divatos, te azért ne dőlj be minden divatirányzatnak. Fontos, hogy megtaláld saját stílusod, és idővel kialakítsd néhány alap ruhadarabból gardróbod egyéniségét. Hisz vehet valaki méregdrága, márkás ruhákat, ha úgy néz ki, mint egy karácsonyfa, és lehet valaki tökéletesen stílusos, végtelenül nőies a turkálók kínálatából is.

Az alábbi posztban ennek fényében elhoztam az idei téli időszak nagy visszatérőjét, a burgundit.

#1 Ha kabátban gondolkodsz...

fotojet_71.jpgkép1/2/3

#2 Ha a praktikus mellény mellett döntenél...
fotojet_72.jpgkép1/2/3

#3 Ha megmutatnád formás lábaid egy szoknyában

fotojet_73.jpgkép1/2/3

#4 Ha fontos az irodai megjelenés...

fotojet_74.jpgkép1/2/3

#5 Ha mindened a magasszárú csizma...

fotojet_75.jpgkép1/2/3

#6 Ha a kényelmes nadrágot preferálod...
fotojet_77.jpgkép1/2/3

#7 Ha csak egy kötött ruhára vágysz...

fotojet_78.jpgkép1/2/3

#8 Ha belebújnál kedvenc poncsódba...

fotojet_80.jpgkép1/2/3

#9 Ha kipróbálnád a burgundi színeket az arcodon...

fotojet_81.jpgkép1/2/3

#10 Ha rajongsz a burgundi kiegészítőkért...
fotojet_83.jpgkép1/2/3

 

Remélem tudtam segíteni pár ötlettelhogy a mindennapok szürkeségében Neked is meglegyen a saját kis sikerélményed...

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9814249741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása