Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Állati jó tékonysági ötlettel rukkolt elő a Ford

2020. december 10. - Antalfy Krisztina

Idén a Mikulás segítőjeként a Ford Magyarország vállalta, hogy segít egy olyan Heves megyei faluba is mesekönyvet juttatni, ahol sem könyvtár, sem könyvesbolt nincs. Jótékonysági kampányuk keretében most arra bátorítanak mindenkit, hogy segítsenek a tarnabodi iskolai könyvtár köteteinek összegyűjtésében.

sv9iuffyscpkd6ms6ypj.jpg

Tovább

Egy új faj első példánya: Ford Mustang Mach-E

A Ford legelső sorozatgyártású, teljesen új alapokról tervezett, kifejezetten elektromos hajtású, nulla károsanyag-kibocsátású modellje, a vadonatúj Mustang Mach-E 2021 harmadik negyedévében érkezik meg az magyar márkakereskedésekbe. A Mustang Mach-E immár a tisztán elektromos hajtású autóra vágyó vásárlók számára is megadhatja azt a szabadságot, teljesítményt és ikonikus karaktert, ami eddig a világ legkelendőbb sportkocsijának sajátja volt.

2020_ford_mach-e_awd_04.jpg

Tovább

A Jaguar egy limitált kiadással ünnepli az E-Type 60. születésnapját

A Jaguar 2021-ben egy limitált, 575 lóerős V8 Supercharged F-TYPE Heritage 60 Edition különkiadással köszönti hatvanadik születésnapján az E-Type sportkocsit. Az összkerékhajtású sportautóból mindössze 60 példány készül. Az SV Bespoke szakemberei által, kézzel gyártott autók világszerte elérhetők lesznek.

jag_f-type_heritage60edition_21my_091220_02.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása