Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld télen a BURGUNDI vöröset!

2020. december 02. - Antalfy Krisztina

Ha rossz kedvem van, mert eluralkodik rajtam a körülmények borús negativitása, a hétköznapok szürkesége, igyekszek mindent megtenni, hogy legyűrjem valahogy. Hiszem, hogy már a színek is képesek vidámabbá, jobb kedvűvé varázsolni a hangulatunkat, ezért a sötét, komor árnyalatok helyett inkább erőteljes, élénk színű darabokba bújok a hideg napokon. Az állandó ködös időjárás és hideg ellenére is ki vagyok éhezve a gyönyörű, életteli színekre, na meg a látványos darabokra. Ilyen számomra a sokak által kedvelt bordó vagy borvörös szín is, mellyel könnyedén kitűnhetünk a szürke tömegből!
feher_bluzt_5.jpg

Tovább

Új szintre emelték a JAGUAR F-Pace SVR-t

A megnövelt nyomatéknak és az átdolgozott dizájnnak köszönhetően...

A módosítások részben új alkatrészeknek, részben a Jaguar fejlett elektronikus jármű architektúrára (EVA 2.0) való áttérésének köszönhetők, és a motorsport ihletésű formai részletektől kezdve a prémium, versenyhangulatú belső téren át a legmodernebb online kényelmi funkciókig terjednek.

jag_f-pace_svr_21my_29_static_df2549_021220.jpg

Tovább

Az AUDI bemutatja az SQ5 TDI új generációját

Még karakteresebb, sportosabb és gazdaságosabb: a továbbfejlesztett Audi SQ5 TDI (üzemanyag-fogyasztás, kombinált (l/100 km)*: 7,0 - 7,0; szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km)*: 185 - 185) még magabiztosabbá és meggyőzőbbé vált. Háromliteres, V6-os dízelmotorja 251 kW (341 LE) teljesítményt produkál, s mindvégig harmonikusan és dinamikusan fejti ki tekintélyes erejét. Tovább „élesített” dizájnja a sportos SUV-modell erőteljes karakterét emeli ki. A Q5-sorozat csúcsmodelljéhez** extra felszerelésként az új, digitális OLED-technikával működő hátsó lámpák is rendelhetők.
a208700_overfull.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása