Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Fiat 500-asokkal bővít a SHARE NOW Budapesten

2020. december 04. - Antalfy Krisztina

Éld át Te is a Dolce Vita életérzést!

Közel húsz százalékkal duzzasztja fel budapesti flottáját a SHARE NOW autómegosztó: az eddig kizárólag a BMW, MINI, Mercedes és smart modelleket kínáló cég félszáz Fiat 500-ast állít forgalomba. A kiszélesített szolgáltatási övezetben hozzáférhető autók már percenként 60, vagy napi 11 990 forintért elvihetők a legalacsonyabb árkategóriában.

fiat-500-couple-walking-street.jpg

Tovább

Mit tehetsz meg otthon, hogy ne kelljen autószervizbe menned?

10+1 praktikus tanács télre!

Vészesen közelítenek a kemény mínuszok, a zord körülményekre pedig az autóinkat is fel kell készíteni, ha nem szeretnénk komolyabb komplikációk miatt heteken belül a szervízben kikötni. Télen alapnak számít a gumicsere, de a járműtulajdonosok többsége elfeledkezik olyan apró, mégis rendkívül fontos feladatokról, melyek később akár súlyos problémákat is okozhatnak. Ilyen praktikus teendő a szélvédők állapotának ellenőrzése, az akkumulátor bemérése, a zár beolajozása és az ablakmosó folyadék cseréje is.

photo-1584397196247-85d75f0edc2b.jpg

Tovább

Csúcstechnológiát ígér a DS 4

A C-Prémium kategóriába 2021-ben érkező DS 4 modell a francia luxus és a high-tech találkozása egy merész formatervezésű karosszériában. A DS 4 azok számára készül, akik stílust, letisztultságot, intuitív tehnológiát és vezetési élményt keresnek. Az újdonság többféle ügyfélkört is megcéloz. A DS 4-et jellemző technológiai megoldások a modellt négy területen is megkülönböztetik versenytársaitól: E-TENSE hajtáslánc, letisztult és digitalizált utastér digitális szolgáltatásokkal, kényelem és vezetési élmény, valamint csúcstechnológiájú világítás. 
231849.jpg

Tovább

Idén sem maradhatunk finom szaloncukrok és csúnya pulcsik nélkül!

Ez az év minden volt, csak átlagos nem. Így az év végén pedig másra sem vágyunk, mint megpihenni és elfelejteni végre a nehézségeket, remélve, hogy jövőre minden jobb lesz. És bár lehet, hogy meg kell hozni még néhány nehéz döntést a karácsonyi családi programokkal kapcsolatban, az ünnepi készülődéssel a decemberi, korlátozások között megélt hétköznapokat is szebbé tehetjük. A Tesco most ehhez ad praktikus tippeket!

photo-1512209840695-c9b154d2a2aa.jpg

Tovább

Jön a LEXUS UX Sport

Hamarosan érkezik a fiatalabb városi autósokat megcélzó, stílusos Lexus UX Sport crossover, amely a japán luxusautógyártó legkelendőbb modellje, az UX sláger SUV legújabb változata. A merész formavilágú és versenyképes árú autó 18 colos fekete könnyűfém tárcsákkal, sötétített Bi-LED fényszórókkal és teljesen fekete hűtőráccsal készül. A luxusmárka díjnyertes Kyushu üzemében, Takumi mesterek felügyelete alatt gyártott UX Sport utasterét különleges Fekete Tahara kárpitozás díszíti.
lexus_ux_sport_10.jpg

Tovább

Most tankolás során is támogathatod a Máltai Szeretetszolgálat munkáját!

Év végi karitatív kampányt szervez az OMV Hungária

Az év végi ünnepi szezonban ismét karitatív kampányt kezdeményez töltőállomás hálózatában az OMV Hungária a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve. Az akció során decemberben az autósok a vállalat 165 töltőállomásán, illetve az OMV honlapján online is vásárolhatnak 200 és 500 forintos Máltai adománykártyákat. A decemberben befolyó összeget a társaság megduplázza. A segélyszervezet rászoruló családok számára állít össze alapvető élelmiszereket tartalmazó karácsonyi ajándékcsomagokat, ehhez járul hozzá adományával az OMV és a vásárlók közösen.

photo-1512373374262-e0f6da31389f.jpg

Tovább

Peugeot e-208 az Év elektromos járműve

A 2020. Év Európai Autójának megválasztott, új generációs Peugeot 208 sikerét többek között annak is köszönhette, hogy hagyományos belső égésű motorok mellett tisztán elektromos hajtáslánccal is elérhető. Az e-208 értelemszerűen osztozik az alapmodell érdemein, de saját jogán is az év egyik legfontosabb újdonságának tekinthető, amint arról legújabb kitüntetése is tanúskodik: a brit What Car? magazin most az év legjobb városi villanyautójának választotta meg a Peugeot városi modelljét.
peugeot_e208_side.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása