Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

FORD Puma: A divatikon

2020. május 17. - Antalfy Krisztina

Ford Puma Titanium X 1.0 Ecoboost Mild Hybrid Mhev 125 Le // TESZT

2020-ban a Puma a legjobb dolog, ami a Forddal történhetett. Hiszen egy olyan ikonikus nevet porolt le vele a gyártó és illesztette rá egy minden tekintetben divatos és mai, modern autóra, amellyel már régen is nagy sikereket ért el. Az új autó pedig annyira ügyesen egyesíti magában a modern kor formai követelményeit, hogy lehengerlő fellépést produkál. Ezen túlmenően egy sor autóipari újdonsággal is szolgál. Vajon sikeres lesz? Nézzük.

94081318_2607241699596145_1489616045922456355_n.jpg

Tovább

Lehetőség karrierváltásra: ingyenessé tették az online ingatlanos tanfolyamot

A koronavírus miatt rengeteg ember veszti el a munkáját vagy kényszerül karrierváltásra. A kialakult helyzetre tekintettel május 31-ig díjmentesen elérhető az ingatlanostanfolyam.hu korábban 75 000 Ft-ért árult videós tanfolyama, ezzel is próbálnak segíteni a munkájukat elveszítő magyaroknak.

photo-1543269865-cbf427effbad.jpg

Tovább

Menedzserek a Társadalomért

A Menedzserek Országos Szövetsége és az UNICEF Magyarország összefog a koronavírus negatív hatásai által érintett nehéz sorsú gyermekekért! 2020. május 20-án a menedzsertársadalom összefogásával egy egész napos digitális konferenciát szervez a Menedzserszövetség, 20 izgalmas panelbeszélgetéssel, 80, a saját szektorában kiemelkedő előadóval.

photo-1540479859555-17af45c78602.jpg

Tovább

Tökéletes portrék az utca emberéről

Egyszerűen nem bírtam ellenállni a kísértésnek, és pár hete én is regisztráltam magam a TikTok-ra. Bár egyelőre még képtelen vagyok felzárkózni a trendi és nagyon felkapott videósok táborába, mégis imádom ezt a kínai videómegosztó applikációt. Rajongok a kreatív alkotókért és a portré fotósok gyönyörű munkáiért. Így bukkantam rá Alex Stemplewski-re, aki igazán különleges képeket készít az utca emberéről.

photographer-is-winning-the-internet-doing-photo-shoot-with-strangers-5eb3f21f2f22c-png-70076f4.jpg

Tovább

Nyiss ablakot a zenének!

A Hyundai és a MÁV Szimfonikus Zenekar közös projektjének keretében hetek óta járják a Hyundai zenélő autói az országot, és igyekeznek a zene segítségével kellemes pillanatokat vinni  az otthon maradottaknak, és az egészségügyi intézményekben lévő betegeknek, időseknek, valamint az ott dolgozóknak. A zenélő autókat mindenhol nagy örömmel fogadják, és a MÁV Szimfonikusok munka nélkül maradt kiváló zenészei pedig töretlen lelkesedéssel járják naphosszat az utakat, hogy minél több helyre tudják eljuttatni az élményt.
matt1_25.jpg

Tovább

10 tuti FARMERING összeállítás tavaszra

Egy megunhatatlan alapdarab

Nem tudom, te hogy vagy vele, de nálam mindig vannak olyan ruhák, illetve kiegészítők, melyekről az évek során sajnos gyakran megfeledkezek. Hosszú hónapokig szinte elő sem veszem őket, így szép lassan elkallódnak, a szekrény mélyére kerülnek, míg egy rohanós reggelen a kezembe nem kerülnek. Ilyen volt számomra kedvenc farmeringem is a minap, mely soha nem megy ki a divatból, és ha elég ügyesen kombináljuk, bármikor felvehetjük!

feher_bluzt_21.jpg

 

Tovább

Kampányoljunk közösen az agresszív közlekedés ellen

Idén is csatlakozik „A Közlekedési Kultúra Napja” elnevezésű rendezvénysorozathoz a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ). A Közlekedéstudományi Egyesület szervezésében megvalósuló programban minikampányokkal, társadalmi akciókkal, figyelemfelhívó kisfilmekkel és videópályázattal vesz részt a vállalat, melyekkel a legfiatalabbakat is igyekszik megszólítani.
gettyimages-533342684.jpg

Tovább

Van-e aranyosabb fióka a fekete hattyúnál?

Pihés hattyúfiókák a Budapesti Állatkertben

Az Ausztráliában őshonos fekete hattyúk rendszeresen szaporodnak a Budapesti Állatkertben. Jelenleg négy aranyos, pihés fióka cseperedik, akik egy hónappal ezelőtt látták meg a napvilágot. A szülők, Édua és Eduárd már igen tapasztaltak, és összetartó párként megosztják egymás között a gyereknevelés feladatait.
hattyufiokak03.jpg

Tovább

Hírességek az otthoni karantén idején

A szemünk láttára változtak meg a dolgok. Már nem jöhetünk-mehetünk kedvünk szerint, áldozatokat és kemény döntéseket kellett meghoznunk, egészségünk érdekében pedig önkéntes karanténba vonultunk. De nem vagyunk egyedül, a sztárok is elvonultak a világ elől, bezárkóztak a négy fal közé, és közben megmutatták magukat olyan a formában, amilyennek korábban talán még nem láthattuk őket.

14e24.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása