Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Már itthon is rendelhető az új CITROËN C3

2020. június 12. - Antalfy Krisztina

Egyéniség és kényelem már 4 075 000 Ft-tól

Júniustól itthon is rendelhető már az ÚJ CITROËN C3. Az új C3 színes egyéniségével és egyedülálló kényelmével tűnik ki társai közül. A legújabb tanulmányautók ihlette karakteresebb új orr-rész új LED-es fényszórókkal. Számtalan egyéni megoldást lehetővé tévő, még gazdagabb személyre szabási kínálattal.

cl_20_003_010.jpg

Tovább

Ismered a Ford tulajdonában lévő Spin-t?

A modern, dokkoló nélküli e-roller szolgáltatás úttörője, a Spin a héten megnyitotta első európai vállalkozását Kölnben, amit a jövő héten két másik német város, Dortmud és Essen követ majd. A rollerek kedvező díjszabásával (0,30 euró, használatba vételi díj nélkül) a szokásosnál olcsóbban vehető igénybe ez a rövid távok megtételére, vagy adott időn belül több célállomás végig látogatására optimalizált közlekedési eszköz. Az ügyfelek a legújabb fejlesztésű Spin rollereket használhatják, amelyeknek masszív vázát, széles lábtartóját és tömör gumikerekeit kifejezetten arra tervezték, hogy a rollerek még a macskaköves európai utcákon is simán és kényelmesen suhanjanak.

unnamed_1_42.jpg

Tovább

Ismerd meg a vadonatúj Mazda MX-30-at

A Mazda Corporation a mai napon elfogadta a magyar piac ármódosítási kérelmét, így a vadonatúj Mazda MX-30[1] tízféle felszereltségi szintjéből hat bekerül, négy pedig bevihető az állami támogatás 11 millió forintos sávja alá. Május 19-én legördült az első sorozatgyártott elektromos Mazda a gyártósorról a hirosimai gyár ujina-i telephelyén. A stílusos kompakt szabadidőautót az hívta életre, hogy kielégítse az európai piac egyre növekvő igényét a környezetet kevésbé terhelő technológiák iránt.
mazda-mx30-002-1200x832.jpg

Tovább

5+1 Biztonságos aktív program Budapesten a járvány után

Ahogy egy ország (és egy világ) emelkedik ki hosszú hónapok után házaik, lakásaik és szobáik fogságából komoly lehet a kísértés, hogy fejest ugorjunk az első adandó programlehetőségbe. Azonban a felejthetetlen kalandoknál se feledkezzük meg egy fontos tényezőről: a biztonságról.  Ezt figyelembe véve hoztam számodra egy remek listát a legizgalmasabb, legkalandosabb, biztonságos budapesti programokról, amit a koronavírus járvány lecsengésekor igénybe vehetsz
pexels-photo-697244.jpeg

Tovább

Felfrissült a Kia Picanto

A Kia Motors alaposan felfrissítette kínálatának legkisebb modelljét, a Picantót. Az európai piacokon 2020 harmadik negyedévében megjelenő újdonság egy sor, főleg magasabb kategóriákra jellemző friss biztonsági és telematikai szolgáltatást kínál. Az új sorozat ráadásul környezetbarátabb is elődjénél átdolgozott hajtásláncainak és formai megújulásának köszönhetően.

kia_picanto_1.jpg

Tovább

Nézd meg 2020 ötven legjobb téglaépületét

Ezek a világ legizgalmasabb téglaházai 2020-ban

Az elmúlt hetekben 50 pályaműre szűkítette a zsűri a „Brick Award 2020” listáját, amelyből végül szeptemberben kiválasztják a világ legjobbjainak tartott téglaépületeit és téglaépítészeti megoldásait. A Wienerberger által alapított nemzetközi pályázatra idén 55 országból több mint 600 projektet neveztek. A 2004-ben életre hívott Brick Awardnak már komoly magyar vonatkozása is van, hiszen 2006-ban a nagydíjat Cságoly Ferenc és Keller Ferenc által tervezett pécsi ház nyerte el.

cbme_evn_baw_2020_bok_pho_maya_somaiya_library_001_1.jpg

Tovább

Boldog lehet-e egy nő gyerek nélkül?

Előrendelhető a Kék sorsjegy című regény!

Felkavaró disztópia az anyaságról, az egyéniségről, a szabad akaratról, a sorsról, a velünk született vágyakról és az ösztönökről. Calla tudja, hogyan működik a sorslottó. Mindenki tudja. Kamasz lányként, első vérzését követően jelentkeznie kell a lottózóban, hogy kiderüljön, milyen szabályok szerint kell majd élnie.

pexels-photo-373465_1.jpeg

Tovább

Lesd el az origami-művészetét a Lexus segítségével

A modelljeinek prémium kidolgozottságáról, és a belső terek kialakítása során  inspirációul szolgáló hagyományos kézműves eljárásokról ismert Lexus egy világméretű, közösségi médiára alapozott videósorozatot indít, aktívan bevonva a nézőket az alkotásba. Az ismeretterjesztés és inspirációnyújtás céljából útjára indított sorozat első részének témája az origami lesz, amelyet az Angliában élő origami-művész, Coco Sato segítségével mutat be a japán luxusautógyártó.
lexus_origami_5.jpg

Tovább

Az elmúlt évek egyik legjobb történelmi regénye végre magyarul is elérhető

A történelmi regények műfaja elképesztő népszerűségnek örvend olvasóink körében. Nem is csoda, hiszen a fantázia világánál csak az lenyűgözőbb, ami valóságos tényeken alapul! Szerkesztőségünkben nagyon büszkék és bizakodóak vagyunk, mert egy elképesztően különleges kötetet hozhattunk most el a magyar olvasóközönségnek.

pexels-photo_2.jpg

Tovább

Te is beleszeretsz az új 500 "la Prima" ferdehátú csúcsváltozatába

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fiat közvetlenül a felhasználókhoz szóló, „szűrés nélküli” kommunikációs programja. A „Csevegés a Fiattal” címen útjára indított, az autóiparban elsőként alkalmazott stratégiai megoldás harmadik állomásán az Új 500 ferdehátú változata debütál.  

500laprimahb3_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása