Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

MAZDA CX30: A csábítás művészete

2020. október 18. - Antalfy Krisztina

Mazda CX30 G150 Skyactiv AT AWD / TESZT

A Mazda a valaha készült legszebb autója lett az új 3-as, amely a kompakt kategóriában indul a vásárlók kegyeiért. Ezt a formát a gyártó most átültette a legújabb crossover modelljére, amely a CX-30-as elnevezést kapta.  Meg kell hagyni, hogy ez az autó a lélekre hat elsősorban, pedig egy csokor eddig nem látott újdonságot is elhozott a kategóriába. Lássuk részletesen.

121963419_3493659574030041_5736301054309165630_n.jpg

Tovább

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

Örömteli pillanatok

Befejeztem végre egy jó könyvet, elkezdtem egy gyönyörűen megírt memoárt, hosszú kihagyás után belevágtam az itthoni edzésbe, elkezdtem nézni egy lebilincselő, izgalmas sorozatot, és mindeközben igyekeztem elterelni a gondolataimat az állandó koronavírussal kapcsolatos aggasztó hírekről
. Ha te is szívesen kizökkennél kicsit a szürke hétköznapok forgatagából, akkor az alábbi posztot ajánlom a figyelmedbe.

boldogsag_29.jpg

Tovább

Arcápolási rutinom őszi reggeleken

Rohanó életvitelünk mellett igazi kihívásnak tűnhet pozitívnak, energikusnak, produktívnak maradni egész nap, mindemellett még időt szakítani szépségük ápolására is, ám a nyugodt ébredésnek és a jól kialakított reggeli rutinnak köszönhetően - mely akár az egész napunkra hatással lehet -, nem csupán jól indulhat a napunk, de remekül is folytatódhat. És hiszed vagy sem, még ezeken az esős, őszi reggeleken is vannak olyan apró szokások, amelyek könnyebbé teszik a reggeleidet, boldogabbá a lelkedet.

brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_9.jpg

Tovább

Gyermekeivel állt modellt Alessandra Ambrosio

A hírességek előszeretettel mutatják meg gyermekeiket a nagyvilágnak, míg egyesek csupán egy-egy fotó erejéig, addig mások kisebb-nagyobb kampányokba is bevonják az apróságokat. A modellvilágban különösen megfigyelhető - részben a csodás genetikának köszönhetően -, hogy a kicsik előszeretettel lépnek híres édesanyjuk nyomdokaiba. Itt van például a brazil szupermodell és televíziós személyiség, aki legutóbb kiskamasz gyermekeivel vett részt egy fotózáson.

alessandraambrosiolanyafotozas1.jpg

Tovább

Székely gourmet étterem nyílt az Andrássy úton

Hiánypótló étteremmel bővült Budapest gasztro-térképe. Az Andrássy út 41. alatt frissen megnyitott SZÉK-ben a hagyományos székely ízek a legmodernebb konyhatechnológiával találkoznak. Az új étteremben kóstolhatunk csorbalevest, böjtös töltött káposztát, lókodi oldalast, helyben készült zakuszkát és eperfagylalttal tálalt kürtőskalácsot is. Az alapanyagok egy része Erdélyből, székelyföldi kistermelőktől érkezik, csakúgy mint a különleges zöldségpárlatok és minőségi borok.

wlwh4r3w.jpeg

Tovább

Hol van az igazi Monsieur Christian Lacroix?

A Desigual bemutatja 2020-as őszi/téli kollekcióját a francia mesterrel és ikonikus barátaival együttműködve. A fotókampányban a "Lacroix-i" modellek három generációja keresi a művészt: bebarangolják a várost és felfedezikazokat a helyeket, amelyeket az alkotó zsenialitása beleng. Hogy hol van Monsieur Lacroix? Minden kétséget kizáróan ... a Desigualnál.
desigual_lacroix_f00_174_e.jpeg

Tovább

Szuperstílusos webshop a modern Férfiaknak

Trendhim – az igényes férfiak webshopja

Nekünk nőknek nagy szerencsénk van, legalább is, ami a divatot illeti, hisz számtalan ruházati üzlet, butik, méteráru bolt és online weboldal áll rendelkezésünkre, ahonnan gyorsan és egyszerűen beszerezhetjük az ősz legdivatosabb darabjait. De mi a helyzet a férfiakkal? Ők is megérdemlik a jólöltözöttséget, nekik is szükségük van egy-egy olyan helyre, ahonnan megkapják mindazt, ami biztosítja számukra a magabiztosságot és a hétköznapi luxus életérzést.
nevtelen2_13.png

Tovább

Hidrogén üzemanyagcellás Toyotát kapott Ferenc pápa

Miután Ferenc pápa közismerten elkötelezett híve a globális környezetvédelemnek, a Toyota egy a világ legzöldebb, melléktermékként tiszta vizet kibocsátó hidrogén üzemanyagcellás meghajtásával működő Mirait ajándékozott a Szentatyának, amelyet kifejezetten az autót kifejezetten Őszentsége mobilitási igényeihez terveztek.
toyota_mirai_hidrogen_papamobil_7.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása