Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Felfedi belső értékeit a NISSAN vadonatúj QASHQAI

2020. november 13. - Antalfy Krisztina

Elkezdődtek annak a harmadik generációs kompakt crossovernek a bevezetésére irányuló utolsó előkészületek, amely megváltoztatta az európai autópiacot és megihletett számos utánzót. Ez a Nissan Qashqai. Az új modell prototípusai gyűjtik a teszt kilométereket az európai utakon, arra számítva, hogy ismét újra definiálhatják, hogy mit is várhat el egy ügyfél a kompakt crossovertől, amikor az 2021-ben megérkezik a piacra.

new_nissan_qashqai_camo_1-1200x800.jpg

Tovább

Kipróbáltam: Yves Rocher Újévi sminkkalendáriumát

Talán nem épp az adventi időszak az, amire a legjobban vágyunk most ebben a bizonytalan helyzetben, de a mindennapok körforgásában egyszerűen muszáj találnunk valamit, ami kicsit feltölt és boldogságot csempész a szívünkbe. Ez lehet egy csésze kávé legkedvesebb barátnőddel, egy jó könyv olvasgatása a hosszú nap végén, fél óra csöndes én idő, kizárva a világ zaját, egy új parfüm illata, mely gyönyörű emlékeket idéz fel benned, vagy egy rég vágyott sminkpaletta, ami nem sok, de ahhoz épp elég, hogy kicsit jobb kedved legyen.
nagyito_alatt_a_proficare_forrolevegos_hajformazoja_1.jpg

Tovább

Hyundai KONA segítség az Ökumenikus Segélyszervezetnek

Hat új elektromos KONA segíti mától az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pályázatán nyert 75 millió forintból megvalósult beszerzést követően.A 450 km hatótávolságú, 5 személy szállítására alkalmas autók a szervezet budapesti, miskolci, kastélyosdombói és dunavarsányi intézményeiben, illetve az Országos Segélyközpontban látnak el majd karitatív szolgálatot
_97a6172.jpg

Tovább

Kiemelt figyelem a gyermekvédelemnek

A koronavírusjárvány miatti bezártság, félelem, egzisztenciális bizonytalanság még veszélyesebbé tette a világot, elsősorban a gyermekek számára. Becslések szerint ugyanis a kiskorúak hozzávetőlegesen 30 százalékkal több veszélynek és visszaélésnek vannak kitéve a mindennapokban a pandémia terjedése óta, mint korábban. Az UNICEF Magyarország „Ismerd fel és tegyél ellene” címmel gyermekbántalmazás elleni kampányt indított, hogy felhívja a figyelmet: a gyermekek védelme a társadalom közös felelőssége. A program főtámogatója a Magyar Suzuki Zrt.
photo-1541258165115-f6c9b1db3669.jpg

Tovább

Íme az első BMW iX

A jövőkép valóra válik: a BMW Vision iNEXT megérkezik az utakra, BMW iX néven. A BMW Group már a 2021 végére tervezett piaci premier előtt egy évvel bemutatja új technológiai zászlóshajóját, amely jelenleg a sorozatgyártást előkészítő fejlesztési fázisban jár. A BMW iX az első olyan modell, amelyet a BMW Group új, moduláris, rendkívül széles tartományban alkalmazható jövőbeni eszköztárának alapjaira fejlesztettek ki a mérnökök, a jövő formanyelvét, fenntarthatóságát, vezetési élményét, sokoldalúságát és luxusát álmodva a középpontba.

p90407462_highres_the-first-ever-bmw-i.jpg

Tovább

A kijárási korlátozás idején sem maradunk színházi élmény nélkül

Bár a színházak a legújabb vírusvédelmi intézkedések értelmében nem fogadhatnak nézőket, a kijárási korlátozás idején sem maradunk színházi élmény nélkül: a SzínházTV online streaming platformon keresztül kényelmesen, otthonról, többedmagukkal láthat a közönség kizárólag online elérhető, élő színházi előadásokat.

kulisszak_mogott_new_york_1.jpg

Tovább

Kedvezményesen használhatják a SHARE NOW autóit a budapesti tanárok

Akár 50 percnyi ingyenes utazás is kijön abból a négyezer forintból, amelyet leautózható kredit formájában ír jóvá a budapesti tanároknak a SHARE Now. A 270, rendszeresen fertőtlenített járműből álló flottát üzemeltető autómegosztó cég levélben értesítette a lépésről a Pedagógusok Szakszervezetét.
117225193_630385531182862_7610987003551605138_n.jpg

Tovább

Bemutatkozik az új Land Rover Discovery

Az új Discovery jellegzetes személyisége és optimalizált arányai több mint három évtizeden átívelő formai evolúcióról tanúskodnak. Megmaradtak a Discovery génjeit meghatározó formai részletek – a doblemezekre rázáró motorházfedéltől kezdve a lépcsőzetes tetőlemezen át a hangsúlyos C-oszlopig –, ugyanakkor az új Discovery külső formatervének merész evolúciója magabiztosabb kiállást eredményez.

lr_disco_21my_core_101120_01.jpg

Tovább

Így viseld ősszel a FEHÉR KABÁTOT!

10 tuti inspiráció, ha minden vágyad egy fehér kabát!

Gyorsan véget ért az idei ősz, egy kis home office itt, némi online oktatás ott, kijárási tilalom, karantén és máris itt vannak a várakozással teli adventi hetek, a várva várt ünnepek, és velük együtt hamarosan beköszönt a tél is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az időjáráshoz igazodva kizárólag komor, sötét ruhadarabokat kell választanunk magunknak, a hideg hónapokban is bátran viselhetünk fehéret. Egy fehér kabát például nagyon elegáns és nőies tud lenni, a megfelelő darabokkal párosítva minden esetben kifogástalanná varázsolhatjuk vele megjelenésüket.

1_20.jpg

Tovább

Ingyen edzhetünk online a kijárási tilalom idején az iGym-nél

Így lesz edzőterem a nappaliból

A koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében kedd éjféltől az edzőtermeknek és a sportközpontoknak is be kell zárniuk legkevesebb 30 napra. A sportolni vágyóknak azonban nincs oka az aggodalomra, tudományos kutatások szerint ugyanis az otthoni testedzés is legalább olyan hatékony, mint más edzéstípusok. A frissen indult igym.hu online edzőtermében pedig a most regisztrálók egész novemberben ingyenesen edzhetnek este 8 és reggel 5 között - jelentette be a cég.

photo-1571019613454-1cb2f99b2d8b.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása