Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld tavasszal a LILA színt!

2022. február 02. - Antalfy Krisztina

10 tuti összeállítás, amitől kedvet kapsz a lilához...

A minap átnéztem a gardróbom teljes tartalmát, s bár még távolinak tűnhet a napsütéses tavasz, úgy éreztem nem árt, ha időben rendet rakok, és szelektálok kicsit rég látott kedvenceim között. Rendrakás közben egy dolog szemet szúrt, amellett, hogy nagyon sok virágos ruhám van, nincs egy darab lila darabom sem, még egy aprócska kiegészítőt se találtam, pedig a lila egy gyönyörű, nőies szín, telis-tele káprázatos lehetőségekkel. brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_12.jpg

2018-ban épp ez a merész és gyönyörű szín volt az év színe, azóta persze eltelt pár év, ám eleganciájából és stílusos megjelenéséből mit sem vesztett ez az árnyalat. Persze nem kell rögtön tetőtől talpig lilába bújnod, csak hogy előhozd magadból a nőiességet, de azért egy-két kiegészítőt nyugodtan beszerezhetsz az idei tavaszi szezonra. És hidd el, miután hosszú téli hónapokig óriási ruharétegek alá kellett bújnunk, a Te tested is megörül majd, ha az első tavaszi napsütéses időben, végre félre dobod azokat az unalmas, fekete darabokat, és ezúttal a színek felé fordulsz.

A lila a kék és a piros keveréke, vagyis hatása valahol a nyugtató és az energetizáló között van. Ez azt jelenti, hogy idegesség esetén egyszerre lazít, illetve megerősít. 

Bármilyen munkát is végzel a hétköznapokban, bárhová sodornak a hétköznapok, ha kilépsz az utcára, és bezárod magad mögött az ajtót, bizony fontos, hogy mi van rajtad, hogy nézel ki, hisz nem mindegy mit üzensz, mit közvetítesz magadról a külvilág felé. Én pl. kifejezetten rosszul érzem magam, ha slampos, igénytelen és összeszedetlen vagyok, egyrészt nem érzem jól magam a bőrömben, másrészt, hogy is várjam el másoktól, hogy figyeljenek rám és elhiggyék, amit mondok, ha a kinézetem teljesen mást mutat. Az összeszedettség ugyanis azt a benyomást kelti másokban, hogy határozottak vagyunk, tudjuk mit akarunk, mit csinálunk. A jól megválasztott darabokkal harmóniát sugárzunk, megnő az önbizalmunk, ez pedig sikeresebbé teszi a napunkat és a munkánkat. cb84ef9b8bfba4008420900f222cc67d.jpgTudtad?

Bíbor színű tógát viseltek már a római arisztokraták is, később a Bizánci és a Német-Római Birodalom császárai hordták, illetve 1464-ig a római katolikus bíborosok. Japánban szintén a császár és az arisztokrácia színe.

De most lássunk is néhány remek összeállítást lilában!

#1 Ha kabátban gondolkodsz...
fotojet_412.jpg

Személyes kedvencem:
zq757-04x-030_6.jpg

#2 Ha a rövidebb fazont preferálod....fotojet_413.jpg

Személyes kedvencem:
nevtelen_84.png

#3 Ha megmutatnád formás lábaid egy szoknyábanfotojet_414.jpg

Személyes kedvencem:
nevtelen_85.png

#4 Ha inkább a kényelmes nadrágot szereted...
fotojet_415.jpg

 Személyes kedvencem:
0056c-45x-001_4_1.jpg

#5 Ha egy lila ruhára vágysz...
nevtelen_82.png

Személyes kedvencem:
7579a-04x-004.jpg

#6 Ha belebújnál kedvenc kardigánodba...fotojet_1_52.jpg

Személyes kedvencem:
6717a-03x-003.jpg

#7 Ha imádod a kötött darabokat...fotojet_416.jpg

Személyes kedvencem:
507254_97s.jpg

#8 Ha elengedhetetlen az irodai megjelenés...fotojet_1_53.jpg

Személyes kedvencem:
0028e-50j-001.jpg

#9 Ha imádod a lila kiegészítőket...
fotojet_417.jpg

Személyes kedvencem:
12012021_0087_img_2698.jpg

 #10 Ha feldobnád kicsit az otthonod... nevtelen_83.png

 Remélem tudtam segíteni pár ötlettel...

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1513586907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása