Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Suzuki Vitara az Elviszlek magammal új partnere

2021. március 16. - Antalfy Krisztina

2021 tavaszán két valódi közönség kedvenc, a díjnyertes Elviszlek magammal című beszélgetős műsor, és a magyarországi eladásokat magabiztosan vezető Suzuki Vitara talált egymásra egy hosszútávú együttműködés keretében. Az elkövetkező egy évben ugyanis egy 48 Voltos hibrid rendszerrel felszerelt Suzuki Vitara szolgál majd a beszélgetések „helyszínéül”, és lesz társa D. Tóth Kriszta műsorvezetőnek a mindennapok során.

elviszlek_magammal_sajtofoto_05.jpg

Tovább

Megérkeztek a KIA EV6 első képei

A Kia ma nyilvánosságra hozta új, EV6 nevű, tisztán elektromos hajtású modelljének első hivatalos fotóit. Az újdonság bemutatójára is sor kerül még idén márciusban. Az EV6 a Kia első új modellje, amely már a márka új formafilozófiája, az ’Egyesült ellentétek’ jegyében született. A friss formanyelv a természet és az emberi lét ellentéteiből, kontrasztjaiból építkezik, innen meríti inspirációit. Az új formairányzat középpontjában a márka új vizuális identitása áll, pozitív, természetes energiákkal, és a látványos formák, valamint az éles formaelemek kontrasztjával.
kia_ev6_4.jpg

Tovább

Ferrari pezsgő váltja a champagne-okat a Forma-1 dobogóinál

Utolérte a változás szele a Forma-1 világát is: az eddigi champagne helyett ezentúl legalább három éven keresztül olasz pezsgővel koccintanak majd a nagydíjak legjobbjai. Az új szerződés értelmében az idei, március végén induló szezonban már nem champagne-t locsolnak a bajnokok a Forma 1-ben, hanem a Ferrari Trento pezsgős palackjait pukkantják majd a pódiumon.ferrari-official-f1-partner-920x609.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása