Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A CUPRA Formentor elnyerte a Terméktervezés 2021-es Red Dot Díját

2021. április 13. - Antalfy Krisztina

A Terméktervezés 2021-es Red Dot Díja (Red Dot Award for Product Design) elhódításával folytatja bámulatos sikertörténetét a CUPRA Formentor. A CUV-modell már eddig is minden várakozást felülmúlt, amikor a dobogón végzett az idei „Év Autója” („Car of the Year”) díj szavazáson – igazán kiváló teljesítmény egy mindössze háromesztendős márkától. 03-new-cupra-formentor-graphene-grey-colour-neu.jpg

A Red Dot Díj elhódítása újabb jele annak, hogy a CUPRA – és konkrétan a Formentor – egyedülálló ajánlat e piaci szegmensben, s a teljes CUPRA Tribe és tervezőcsapat számára is óriási elismerés.

A Terméktervezés Red Dot Díját mindig az év legjobb, kiemelkedő formatervezési minőséget képviselő termékének ítélik oda, legyen az akár esztétikailag vonzó, funkcionális, intelligens vagy innovatív.

„A Terméktervezésért járó Red Dot Díj különösen tekintélyes elismerés, amely hűen tükrözi, hogy rendkívül színvonalas formatervezésével milyen kiemelkedő minden szakterületen a CUPRA Formentor” – hangsúlyozta Wayne Griffiths, a CUPRA és a SEAT elnöke. „E nagyjelentőségű díj a CUPRA Tribe által végzett fantasztikus munkát igazolja.”

cupra-formentor-wins-the-red-dot-award-for-product-design-2021-01_hq.jpgA CUPRA Formentor azon kvalitásai, hogy egyaránt megfeleljen a változó piaci trendek, a műszaki fejlesztés, a biztonság, a megfizethetőség és a hajtásrendszerek elektromossá alakítása követelményeinek, azt is jelzi egyben, hogy minden tekintetben kiváló autó.

Az MQB EVO platform műszaki alapjait a CUV-karosszéria stílusával kombinálva a Formentor tökéletes együttest kínál, a ferdehátú változatok sportosságát és dinamikáját az SUV-modellek praktikumával, kényelmével és tágas térkínálatával ötvözve. Olyan erények, amelyeket a Red Dot Díj bírálóbizottsága is meglátott benne.01-new-cupra-formentor-compact-suv-with-led-headlamps.jpgA Red Dot zsűri 50 nemzetközi szakértőből áll, akik külön-külön tesztelik, vitatják meg és értékelik az egyes pályaműveket.

A díj értékelési folyamata számos különböző szemponton alapul és egyfajta iránymutató keretként szolgál, amit az egyes zsűritagok saját szakterületük szerint egészítenek ki. A bírálati szempontok között olyan témakörök szerepelnek, mint az innováció mértéke, a funkcionalitás, az ergonómia, a szimbolikus és érzelmi tartalom, valamint a környezetvédelmi megfelelőség.

A CUPRA Formentor azon tulajdonságával végzett az élen, hogy sikerrel ötvözi a mindennapok elvárásait a nagyteljesítményű modellek szenvedélyes és érzelemdús karakterével.

A történelmet író CUPRA Formentor e sikerek révén a CUV-szegmens jelentős tagjává vált. E piaci szegmens az előrejelzések szerint az elkövetkező öt év során megduplázza értékesítési volumenét Európában, ami rendkívüli fontosságúvá avatja e modellt a márka jövője szempontjából. A Terméktervezésért járó Red Dot Díj elhódítása újabb mérföldkő a CUPRA Formentor útján.
01-new-cupra-formentor-compact-suv-with-led-headlamps.jpgA CUPRA egy különleges márka, amely a feltűnő dizájnra és az elektromos teljesítményre épül, és a SEAT-ot a sportosság új értelmezésével a következő szintre emeli. Második működési évében a CUPRA értékesítése 2019-ben 71,8% -kal növekedett, megközelítve a 24 700 darabot, a CUPRA Ateca sikerének köszönhetően. Az új székhely megnyitásával együtt a CUPRA 2020-ban termékoffenzívát fog végrehajtani a CUPRA Leon és a CUPRA Formentor megjelenésével. Amellett, hogy globális szövetséget kötött az FC Barcelona-val, és annak kizárólagos hivatalos autóipari és mobilitási partnerévé vált, a CUPRA elit bajnokcsapatot hozott létre, mint például a német kapus Marc ter Stegen vagy a svéd autóversenyző, Mattias Ekström, aki részt vesz a PURE ETCR sorozatban a CUPRA e-Racerrel. A CUPRA világ él és készen áll arra, hogy meghódítsa az autózás szerelmeseinek szívét, közel 250 CUPRA szakemberrel szerte a világon.

További információ:
https://www.cupraofficial.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8216498840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása