Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lenor: Tisztaság és puhaság az érzékeny bőrnek

2021. április 09. - Antalfy Krisztina

A nők 60-70%-a, a férfiak 50-60%-a számol be bizonyos fokú érzékeny bőrről[1]. Az érzékeny bőr jelenléte régiónként és korosztályonként is eltérő lehet, ám aki erre panaszkodik, annak kifejezetten ügyelnie kell arra, hogy mivel tisztítja ruházatát, hiszen az egész napos ruhaviselés fokozhatja a bőrirritációt. Az új Lenor Sensitive termékcsalád megőrzi a ruhák puhaságát és bőrgyógyászatilag tesztelt, hipoallergén formulája gyengéd a bőrhöz, így a kisbabák és az érzékeny bőrűek ruháihoz is használható. A Lenor Sensitive textilöblítőt a Skin Health Alliance is elismeri.
167434769_288948566267699_6075380728133253102_n_1.jpg

Tovább

Folytatódik a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapat és a Lexus együttműködése

Tizedik évébe lépő sikeres együttműködés folytatódik a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabda csapat és a világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártója, a környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert Lexus prémium márkát is jegyző Toyota között. A háromszoros Magyar Bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes és egyszeres EHF-Kupa győztes csapat összesen 21 darab öntöltő hibrid elektromos Lexus modellt használhat majd a soron következő szezonban. Az autók ünnepélyes átadására április 8-án a Kovács Autóház által jegyzett Lexus Szeged márkakereskedésben került sor.
lexus_mol_pick_szeged_6.jpg

Tovább

MÁRCIUSI kedvencek // tavasz

Örömteli pillanatok #3

Próbáltam teljes mértékben bezárkózni, fegyelmezetten otthonról dolgozni, kizárólag az online térből rendelni, videó hívások alatt is optimistának maradni és persze kellő távolságot tartani mindentől és mindenkitől, de ahogy egyre jobban megéreztem bőrömön a napsütés erejét, a jó idő varázsát, úgy vált egyre nehezebbé ez az egész karantén helyzet. Szabadjára engedtem hát a gondolataimat a tavaszról: képzeletben elutaztam mindenhová, végre teljes erőmből átöleltem a szeretteimet és a maszkot egy életre eldobtam. Persze egyelőre csak képzeletben, de hiszem, hogy ez a rémálom is véget ér egyszer, és e szétesett világ újra a régi lesz.
baby_memories_facebook_post_4.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása