Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Új Tipo City Sport, tele dinamizmussal és technológiával

2021. május 11. - Antalfy Krisztina

Már rendelhető a merész formavilágú, kategóriaelső biztonsági és szórakoztató rendszereket kínáló, nagyteljesítményű, környezetbarát motorokkal felszerelt, dinamizmussal és technológiával teli új Tipo City Sport. A modell ideális megoldás azon fiatal, dinamikus ügyfelek számára, akik határozottan karakteres, sportos hangulatú, innovatív technológiai tartalmú járművet keresnek.02_tipo_city_sports.jpg

Az új Tipo City Sport bevezetésével a motorválaszték, a stílus, a kivitelek és a technológia terén egyaránt kibővül a tavaly decemberben teljes körűen megújult Tipo modellkínálata, amely immár háromféle tematikát - Life, Sport és Cross - kínál az ügyfeleknek.

Ezzel folytatódik az a folyamatos megújulás, amelynek égisze alatt a modell néhány év leforgása alatt méretosztályának egyik leginkább elismert képviselőjévé vált Olaszországban és Európa-szerte egyaránt, és amelynek eladásaiból több mint 75 százalékkal részesednek az exportpiacok. Az új Tipo Cross – a 2021. évi modellkínálat legnagyobb újdonsága – máris az eladások több mint 40 százalékát teszi ki, jól jelezve, hogy az európai vásárlók nagyra értékelték ezt a fejlesztést.
05_tipo_city_sport_s.jpg
Merész formavilág, határozott személyiség

A Tipo City Sport azonnal felismerhető karakteres stíluselemeiről: ilyen az első tükör alatti, egyedi 'Sport' embléma, vagy az exkluzív Metropolis szürke fényezés, amelyet 18 colos, gyémántcsiszolt könnyűfém keréktárcsák és számos fényes fekete kivitelű részlet egészít ki, a hűtőrács alsó betétjétől kezdve az oldalajtók paneljén át a külső tükörházakig és ajtókilincsekig. Szintén fényes fekete az átrajzolt hűtőrács, amelyen a vadonatúj Fiat felirat hirdeti büszkén a modell megújulását: az új 500 után a Tipo elsőként kapta meg ezt az új logót. A még modernebb megjelenést szolgálja az új Tipo City Sport teljes LED-es első és hátsó lámpatestei. Ezek nem csupán az autó vonalvezetését módosítják, hanem annak aktív és passzív biztonságát is javítják, hiszen jobb látást és láthatóságot biztosítanak. A fenntarthatóságra való törekvés jegyében pedig a modell energiafogyasztását, és ezáltal CO2-kibocsátását is csökkentik.04_tipo_city_sport_s.jpgKategóriaelső infotainment és biztonsági rendszerek

Az erőteljes, sportos benyomás az utastérben is folytatódik: a fekete tetőkárpithoz új sportkormány társul. Ez utóbbi kompaktabb kialakítású, és jobb ergonómiát kínál, valamint tökéletes betekintést enged a hagyományos analóg műszerek helyébe lépő új 7 colos digitális TFT műszeregységre. A modernebb, fejlettebb rendszer segítségével könnyedén ellenőrizhetjük az autó állapotát, kezelhetjük a multimédiás rendszert és okostelefonunkat. A műszeregységhez vadonatúj UConnect 5 multimédiás rendszer társul 10,25 colos érintőképernyővel. A magától értetődő, kényelmes és praktikus ügyfélélmény megvalósítása érdekében kifejlesztett Uconnect 5 rendszer vezeték nélküli telefontükrözés funkciói révén az okostelefonok vezeték nélkül is csatlakoztathatók az érintőképernyőhöz. A rendszer testre szabható profilokat kínál, és akár öt konfigurációt képes megjegyezni.03_tipo_city_sport_s.jpgÁtrajzolták a klímaberendezés kezelőszerveit, illetve új króm és fekete kivitelű betéteket alkalmaztak. Végezetül a kulcs nélküli nyitás és indítás rendszernek köszönhetően hagyományos indítókulcs nélkül nyithatók és zárhatók az ajtók, illetve indítható a motor. Az új Tipo City Sport ultramodern vezetőtámogató rendszerek (ADAS) széles palettáját kínálja, beleértve az ‘adaptív fényszórót’, amely automatikusan távolsági világításra kapcsol, ha nem érzékel szembejövő forgalmat, így teremtve jobb éjszakai látási viszonyokat.

Takarékos, tiszta üzemű erőforrások

Az ötajtós és kombi karosszériával elérhető új Tipo City Sport a 130 lóerős 1.6 Multijet turbódízel erőforrással vagy az új 100 lóerős 1.0 GSE T3 benzinmotorral rendelhető.01_tipo_city_sport_1.jpgD-Fence csomag a Mopartól

A fokozottan környezetbarát új Tipo modellcsalád opcióként felszerelhető a Mopar által kifejlesztett D-Fence csomaggal. Ez három berendezést foglal magában. Egy szűrőt, amely távol tartja a levegőben terjedő szennyeződéseket a beltértől, a részecskéktől kezdve az allergén anyagok gyakorlatilag 100 százalékáig, valamint 98%-kal csökkenti a baktériumok és penészgombák megtelepedésének kockázatát; egy légtisztítót, amely kiszűri a beltéri levegőből a mikrorészecskéket (polleneket, baktériumokat); valamint egy UV-lámpát, amellyel fertőtleníthetjük az utastérben gyakran megérintett felületeket, a kormánykeréktől kezdve a sebességváltón át az ülésekig.

További információ:
Fiat Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6916531328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása