Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így nézne ki XXI. századi nőként Szendrey Júlia

2021. június 16. - Antalfy Krisztina

Akibe Petőfi bolondulásig szerelmes volt most frappucinót kér

Különleges grafikai megoldással keltette életre Szendrey Júlia írónőt, Petőfi Sándor özvegyét az ÉVAMagazin.hu. Az online újság a fiatalon elhunyt asszony képmását a kevés fellelhető fénykép egyike alapján modernizálta. Az eredmény megmutatja, hogy milyen lehetne ma Szendrey Júlia, ha XXI. századi nőként szerepelne a lap címlapján. 
before-after-szendrey.jpg

Tovább

Így viseld nyáron a SÁRGA színt!

Biztos vagyok benne, hogy az idei nyarat mindenki a szokásosnál is jobban várta. Az elmúlt hónapok bezártsága és a szigorítások után már nagyon vágyunk egy kis pihenésre, feltöldődésre, gondtalan nyaralásra, távol a város zajától, valahová a vízpart mellé. Ám addig is, itt az ideje, hogy eldobjuk a komor színeket, és végre vidám, élénk árnyaltokat csempésszünk a rohanós hétköznapjainkba. A sárga pl. remek választás, ha egy kis felfrissülésre vágyunk, s bár ez a szín szerintem mindenkinek jól áll, kevesen merik viselni. Holott a sárga színskálája - mint a napsárga vagy a mustársárga -, elképesztően stílusosan tud mutatni, akár önmagában, akár más színekkel párosítva. Mutatom!brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_2.jpg

Tovább

Finom ráncok, szevasztok!

A helyes napi arcápolási rutin segít a megelőzésben - FOREO tanácsok

Az öregedés első jelei már a húszas éveink elején megjelenhetnek, ami egy természetes, a sejtekbe programozott folyamat. Az idő múlásával a bőr elveszíti volumenét és hidratáltságát,  idővel elvékonyodik és szárazabbá válik. Így alakulnak ki az első ráncok. Van rá mód, hogy akár professzionális szinten, otthonunkban megszabaduljunk ezektől a „időjelző vonalaktól” az arcunkon? Hatékony fegyver kell ellenük, de először ki kell ismerni az ellenséget. Azaz tudnunk kell, hogyan alakulnak ki a ráncok és milyen szokásainkon kell változtatni, hogy késleltessük a kialakulásukat. Ebben a harcban a FOREO tanácsai és készülékei a legmegbízhatóbb szövetségeseink lehetnek.
foreo_iris.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása