Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld nyáron a SÁRGA színt!

2021. június 16. - Antalfy Krisztina

Biztos vagyok benne, hogy az idei nyarat mindenki a szokásosnál is jobban várta. Az elmúlt hónapok bezártsága és a szigorítások után már nagyon vágyunk egy kis pihenésre, feltöldődésre, gondtalan nyaralásra, távol a város zajától, valahová a vízpart mellé. Ám addig is, itt az ideje, hogy eldobjuk a komor színeket, és végre vidám, élénk árnyaltokat csempésszünk a rohanós hétköznapjainkba. A sárga pl. remek választás, ha egy kis felfrissülésre vágyunk, s bár ez a szín szerintem mindenkinek jól áll, kevesen merik viselni. Holott a sárga színskálája - mint a napsárga vagy a mustársárga -, elképesztően stílusosan tud mutatni, akár önmagában, akár más színekkel párosítva. Mutatom!brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_2.jpg

A sárga szín nem csupán üde és energikus, de pozitív kisugárzást is biztosít viselőjének. Ez a vidám árnyalat felvidítja viselőjét, hisz ez a szín maga a boldogság színe. Az alábbiakban megmutatom, hogyan és mivel viseld, hogy Te is mielőbb beleszeress ebbe a csodás nyári színbe.photo-1471602514494-6b059b461fa0.jpg

Légy bátor, és próbálj meg egy kicsivel több színt vinni a hétköznapi összeállításaidba...

Hogyan, mivel viseljük?

#1 Ha egy könnyed blézerben gondolkodnál...
fotojet_322.jpgkép1/2/3

Tudtad?

Az ókori perzsa és kínai nők mindig is nadrágot viseltek, az európaiak csak nemrég vívták ki a nadrág viselésének jogát. Azóta azonban a legkedvesebb ruhadarabok közé tartozik, mert szabadabb, fesztelenebb mozgást biztosít, s melegebb, mint a szoknya. 

#2 Ha legszívesebben inkább nadrágba bújnál...fotojet_1_42.jpgkép1/2/3

#3 Ha megmutatnád formás lábaidat a világnak...fotojet_323.jpgkép1/2/3

A szoknya örök divat. Formája, anyaga, hossza az évek folyamán mindig változhat, de mindig egy jól viselhető darab.

#4 Ha elengedhetetlen az irodai megjelenés...fotojet_324.jpgkép1/2/3

#5  Ha mindened a maxi ruha...fotojet_325.jpgkép1/2/3

Soha nem a ruhák sokasága a jólöltözöttség és a divat követésének feltétele, hanem az, hogyan válogatjuk azokat össze, hogyan viseljük együtt a külön-külön vásárolt ruhadarabokat. Annál hosszabb ideig használható a ruhatár, minél nagyobb variációs lehetőséget rejt magában.

#6 Ha megtetszett a sztárok stílusa...fotojet_326.jpgkép1/2/3

#7 Ha minden vágyad egy sárga ruha...fotojet_442.jpgkép1/2/3

Sose feledkezz meg a lábaid ápolásáról! A gondos ápolás, a sarok és a talp bőrének gondozása, mind hozzájárul a kulturált megjelenéshez és a jólöltözöttséghez. Különösen nyáron elengedhetetlen a gondozott láb. A rendszeres gondozás hiányában kirepedezhet a bőr, koszossá válhat a köröm, ami igen csúnya látvány, ez pedig árt még a legcsinosabb nőnek is.

#8 Ha maradnál a kiegészítőknél...fotojet_328.jpgkép1/2/3

#9 Ha fontos számodra a kényelem...fotojet_329.jpgkép1/2/3

#10. Ha elég bátor vagy hozzá, hogy otthonodat is átöltöztesd...
fotojet_330.jpg
kép1/2/3

Remélem tudtam segíteni pár ötlettel, amiből kedvedre inspirálódhatsz majd a mindennapokban...

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2816176390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása