Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Debrecenben is megnyílt a Pizza, Kávé, Világbéke a MINI együttműködésében

2021. június 23. - Antalfy Krisztina

Az Észak-Olaszországban felbecsülhetetlen tapasztalatokat gyűjtő, majd Encsen Magyarország egyik legkedveltebb éttermét alapító Dudás testvárpár június elején Debrecenben nyitotta meg legújabb vendéglátóegységét, a Pizza, Kávé, Világbékét.
p90427359_lowres_pizza-kv-vilgbke-gas.jpg

Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd a ’90-es években indította útjára Encsen a 2010-es évekre hazánk egyik legkeresettebb vendéglátóhelyévé váló Anyukám Mondta éttermet. Az olasz életérzés, az autentikus házias ízek és a kiváló minőségű alapanyagok mellett hitet tevő testvérpár elsőként Miskolcon nyitott belvárosi pizzériát és Eger után idén május végén már a cívisvárosban is letették a névjegyüket: a Piac és a Csapó utcák sarkán a Pizza, Kávé, Világbéke étteremben immár a debreceniek is megtapasztalhatják, hogy milyen az igazi római pizza és hogy miért is vált az ország egyik legfőbb gasztrocélpontjává Encs.

A Pizza, Kávé, Világbéke – Debrecen hivatalos, nyárias és jó hangulatú nyitóeseményét a laza eleganciát hirdető, egyedi stílusjegyű modelleket felvonultató brit prémiummárka, a MINI is támogatta. A meghívottakat a MINI Drive Me Home shuttle szállította, illetve az étterem előtt a legújabb MINI John Cooper Works Cabrio modellt állította ki a márka.

A két márka a jövőben is tervez együttműködést. Közös célként tűzték ki, hogy Magyarország észak-keleti régióját megismertessek az országot felfedezni vágyó autós kirándulókkal a prémium római pizzák mellett a térség látnivalóit és kulturális értékeit is kiemelve.


További információ:
MINI Hungary
https://www.vilagbeke.com/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5416602154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása