Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viselhetjük nyáron a RÖVIDNADRÁGOT

2021. június 23. - Antalfy Krisztina

Merjük néha bevállalni...

Valahogy sosem voltam az a forrónadrágos lány, és ahogy teltek az évek, úgy távolodtam el szép lassan a rövidnadrágok polcaitól. Aztán jött a nagy áttörés, amikor pár héttel ezelőtt szembe jött velem egy magasított derekú, bőszárú, széles övvel rendelkező, szafari jellegű szépség. A színe, az anyaga, a mérete egyszerűen úgy volt tökéletes ahogy volt, hisz ott takart ahol kellett, na és ott emelt ki részleteket ahol kellett. nevtelen_56.png

Amikor először kimerészkedtem benne, rájöttem, alaptalanul tartottam ettől a ruhadarabtól, hisz tetszés szerint bármilyen stílussal kombinálható, és a jól megválasztott fazonban, meg persze hosszban még azok is nyugodtan felvehetik a nyár folyamán, akiket nem áldottak meg az égiek hosszú, gazella lábakkal.giphy_142.gifEgyet azért ne felejts el, - legyen szó farmernadrágról, egyszínű lenvászonról vagy valamilyen élénk színű virágos szépségről, melyet párosíthatunk elegánsan, visszafogott blúzzal, tűsarkúval, de akár egy kényelmes pólóval, toppal, tornacipővel is -, ezek a nadrágok arra szolgálnak, hogy mi csinosak, ne pedig közönségesek legyünk.  Ugyanis bármilyen hihetetlennek is tűnik, még a legszebb francia bugyit sem helyettesítik a sortok.

A jól megválasztott darabokkal azonban még a legrövidebb nadrágból is kihozhatod a stílusos és elegáns összeállítást: az alábbiakban mutatom is, hogyan lehetsz benne mindig kifogástalanul csinos!

pexels-photo-1462637.jpeg

Tipp:
A csodás összhatás érdekében, ha sokat mutatunk magunkból odalent, takarjunk többet odafent…

#1 Fehérben
fotojet_289.jpg
kép1/2/3

#2 Feketébenfotojet_290.jpg
#3 Pirosbanfotojet_291.jpg#4 Rózsaszínben
fotojet_298.jpg
kép1/2/3

#5 Csíkosban
fotojet_292.jpg

#6 Pöttyösbenfotojet_293.jpg

#7 Farmerbenfotojet_294.jpgkép1/2/3

#8 Kígyómintásban
fotojet_295.jpg
kép1/2/3

#9 Lenvászonban
fotojet_296.jpg
kép1/2/3

#10 Kosztüm formájában
fotojet_297.jpg
kép1/2/3

Remélem tudtam segíteni pár ötlettel, amiből aztán kedvedre inspirálódhatsz akár rohanós reggeleken is! 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6115810942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása