Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Gőzerővel szervezik a nászutakat a magyarok

2021. július 07. - Antalfy Krisztina

Az 5,5 millió beoltott utáni könnyítések miatt az utolsó akadály is elgördült itthon a nagy, akár 400 fős esküvők szervezése elől. A házasulandó párok nem csak a rendezvényhelyszínek naptárait töltik meg, hanem hatalmas hajrában kezdik szervezni a nászutjaikat is. Az egyik kedvelt egzotikus nászutas helyszínen, Tenerifén dolgozó vállalkozó például már alig győzi a házasulandóknak szóló árajánlatok írását.
photo-1615039666077-9fc175bdcd11.jpg

Késve ugyan, de idén is berobbant az esküvői szezon. Az 5,5 millió beoltotthoz kötött korlátozások feloldása miatt már 400 főre emelkedett a lakodalmakra vonatkozó létszámkorlátozás, így sokan most kezdték el a nagyobbra tervezett esküvők szervezését. Ezzel együtt nem csak a rendezvényhelyszínek és ruhakölcsönzők leterheltek, hanem a nászutak szervezői is.photo-1590580672645-68ade56b8a21.jpgA magyar párok egyik legkedveltebb egzotikus nászutas helyszíne évek óta Tenerife. A Spanyolországhoz tartozó nyaralóövezet Budapestről vagy akár Bécsből is elérhető közvetlen repülőjárattal. EU-s országként személyi igazolvánnyal is utazhatunk, a beutazás a covid lecsengése miatt lényegesen könnyebb, s földrajzi adottságaiknak köszönhetően a sziget biztonságosnak számít járványügyileg. Nem csoda, hogy a Holiday in Tenerife.EU tulajdonosa, Visnyei Krisztina már alig győzi a nászutas programokra szóló árajánlatok írását – igaz, egyáltalán nem bánkódik, hiszen minden vendégnek örülni kell a vírus miatti hosszú kényszerszünet után.

„Onnantól, hogy a kormány bejelentette az 5,5 millió beoltott utáni enyhítéseket, érezhetően megnőtt a tenerifei utazás után érdeklődők száma. Az eddig megszokott több hónapos tervezési időszak helyett sokan már csak hetekkel előre gondolkodnak, szeretnék még kihasználni az idei nyarat. Az egyik specialitásunk a nászutak szervezése, ebben a kategóriában kiemelkedően több az ajánlatkérés, vannak olyan dátumok, amikre már alig tudunk megoldást kínálni a sok jelentkezés miatt” – mondta Visnyei Krisztina, aki férjével, Sajtos Gáborral együtt annak idején pont nászútjuk során szeretett bele annyira a Kanári-szigetekbe, majd ott lettek turisztikai vállalkozók. Ezután közös útikönyvet is írtak ’Tenerife titkai’ néven és több tucat nászutat szerveztek meg a szigeten.garachico.jpgMagyarország helyett sokan külföldön töltik a mézesheteket

Krisztina úgy látja, a külföldi nászutas úticélok iránti érdeklődés azért is magas, mert a vírushelyzet hatására sok magyar területen már-már megfizethetetlenek a szállodák. Így néhol jobban megéri inkább nemzetközi üdülőhelyeket választani, akár egzotikus desztinációkat is. A covid persze az utazásainkba épített programokon is változtatott: a zsúfolt helyszínek helyett sokan keresik a természetközelibb célpontokat.

„Ne feledjük, az elmúlt időszak nem csak a nyaralókat, de a nászutasokat is kicsit megváltoztatta, hiszen egyre keresettebbek azok a célpontok, amik aktív kikapcsolódást nyújtanak. Tenerife egy olyan sziget, amely egy magában rejti a szigetek szinte minden szépségét. Pont olyan messze van Európától, hogy időjárása egzotikussá tegye, mégis kellemes időjárást garantál egész évben. Programok tekintetében pedig napestig lehetne sorolni a lehetőségeket a tengeralattjárótól a helikopterezésig” - nyilatkozta Visnyei Krisztina.privat_jachtt_ra.jpegA gyakorlott nászút-szervező azt tanácsolja a pároknak, hogy mihamarabb hozzák meg döntésüket a mézeshetek kapcsán.

„Érdemes minél hamarabb átgondolni, hova foglalunk, mert már itt is elindult a nagy foglalási hullám, így szöknek fel az árak, de még lehet jó árajánlatot kapni” – tette hozzá.tenerife_titkai_tikonyv.jpg

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5616613224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása