Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Válogass kedvedre a Menő Könyvek júliusi újdonságaiból

2021. július 07. - Antalfy Krisztina

A fiúk hülyék… a lányok is. Legalábbis kamaszkorban mindenki így érzi. A népszerű ifjúsági szerző, Yvonne Struck új könyvében egy igencsak zűrös anya-lánya kapcsolatról és apró-cseprő szerelmi bajokról ír. Sokkal nagyobb gondja van A szememet nézd! főhősének, szó szerint: a legszívesebben elbújna, hogy végre ne mindenki a mellét bámulja. Laura Zimmermann könyve egy tabunak számító témáról szól, Nyáry Luca fordításában.
pexels-photo-4640846.jpeg

Yvonne Struck: Anyám, a pasik, és egyéb zűrök

Marie szakértő a szerelemben - legalábbis elméletben, hiszen a Bravo magazin Dr. Szerelem rovatában feltett összes kérdésre tudja a helyes választ. De a gyakorlatban sajnos egészen más a helyzet: eddig még csak a saját alkarjával próbált csókolózni. Pedig sokkal szívesebben csókolná meg Flót, legjobb barátnőjének, Sonjának a bátyját! De ő észre sem veszi. Ráadásul Sonjának mostanában alig van ideje rá, pedig volna mit megbeszélni! Például, hogy nemsokára kistestvére lesz, és hogy találkozott egy fiúval a játszótéren, aki egyáltalán nem érdekli, de azért jó vele hintázni...2625207.jpgMegjelenés: 2021. július 12.
Oldalszám: 192 oldal
Fordította: Esterházy Dóra
Ár: 2990 Ft

***

Laura Zimmerman: A szememet nézd!

Ha Greer Walsh csak a saját fejében létezne, sokkal egyszerűbb élete lenne. Koncentrálhatna az emelt matekra, vagy arra, hogy fenntartsa a békét a legjobb barátnője és mások között. Akkor végre nem számítana, hogy ő az egyetlen diák a Kennedy Gimnáziumban, akinek a melle nagyobb, mint a koponyája. De a fejedbe zárva nem lehet röpizni. Se uszodába menni. És pláne nem tudsz furcsa, majdnem-randikon részt venni a lehengerlő stílusú új sráccal. Mert ezekhez mind szükség van egy testre. Csak az a baj, hogy Greert kiborítja a sajátja. A szememet nézd! egy fájdalmasan őszinte, megkapó és humoros történet kínos pillanatokról, kegyetlen meccsekről, képzelt pillangókról és szétszakíthatatlan barátságokról Nyáry Luca lendületes fordításában. Egy mese a nagy fekete pulóverekről, és egy lányról, aki megtalálta belőlük a kiutat.2604450.jpgMegjelenés: 2021. július 12.
Oldalszám: 352 oldal
Fordította: Nyáry Luca
Ár: 3490 Ft

További információ:
Menő Könyvek

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1016615008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása