Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme a BMW Group Magyarország és a Magyar Állami Operaház első közös imázsfotózása

2021. augusztus 02. - Antalfy Krisztina

A BMW Group Magyarország és a Magyar Állami Operaház immár hatéves közös múltra tekinthet vissza, együttműködésük sikerét számtalan bemutató és különleges esemény övezi. Az egymást erősítő márkák ezúttal, és az együttműködésük történetében először, nagyszabású imázsfotózást szerveztek.
p90432049_lowres_bmw-photos-shooting-.jpg

A Magyar Állami Operaház új művészeti és logisztikai központjában, az Eiffel Műhelyházban megvalósított projekt célja, hogy a prémium modellek és a magaskultúra szimbolikus bemutatásával a márkák együttműködése még magasabb szintet érjen el és annak hosszan tartó egységes megjelenést biztosítson, melyben mindkét fél egyenrangú partnerként jelenik meg.

A 2015 óta tartó kapcsolat során számos közös aktivitás bizonyította az együttműködés létjogosultságát: a BMW Group Magyarország olyan nemzetközileg elismert sztárvendégek szállítását biztosította, mint Plácido Domingo, Renée Fleming, Jonas Kaufmann, Anna Netrebko, René Pape vagy Erwin Schrott; különleges események alkalmával az opera- és balettlátogató közönség, illetve sajtóeseményeken a média képviselői testközelből is megismerkedhettek az Opera játszóhelyein kiállított prémiumkategóriás modellekkel; a Hungaroringen beteg gyermekek az Opera sztárjainak társaságában élvezhették az örömautózás élményét.p90432051_lowres_bmw-photos-shooting-.jpgKihasználva a pandémiát, az Eiffel Műhelyházban Emmer László fotóművész alkotta meg azokat az imázsképeket, amelyeken nemcsak az autók sokszínűsége, a különböző célcsoportok számára tervezett prémiummodellek láthatók, hanem az Opera új logisztikai központjának sokrétűsége és a különböző művészeti ágak, így az opera és a balett is megjelennek. Az BMW M4 modellt a mindig elegáns, a „femme fatale” szerepekben megismert mezzoszoprán Szántó Andrea képviseli, míg az BMW X5 M modellt a Liszt Ferenc-díjas Érdemes Művész, a világhírű basszbariton, Bretz Gábor uralja hozzá illő magabiztossággal. A könnyed, sportos BMW 8-as Cabriót pedig nem is képviselhetné más, mint a társulat két légies balettművésze, a 2015/16-os évad kartáncosának megválasztott magántáncosnő, Starostina Kristina, valamint a számos elismeréssel, köztük a Magyar Arany Érdemkereszttel és Érdemes Művész Kitüntetéssel elismert principál, Leblanc Gergely, a Magyar Nemzeti Balett Étoile-ja.

A tervek szerint mind a BMW Group Magyarország, mind az Opera hosszú távon és szerteágazó módon – plakátokon, jegyek tokján, vagy akár kiállításon – kívánja használni az elkészült imázsképeket.p90432053_lowres_bmw-photos-shooting-.jpgA BMW Group Magyarország a BMW Art&Culture programja keretében 2015 februárjában csatlakozott az Opera intézményi partnereinek sorába, kizárólagos autóipari partnerként. A program történetének közel ötven évében, a BMW Group több mint száz kulturális partneri viszonyt épített ki világszerte a modern és kortárs művészeti irányzatok, a jazz és a klasszikus zene, valamint az építészet és a formatervezés területén, a művészeti értékek hosszú távú fenntartásának érdekében.

Werk fotó: Nagy Attila, Magyar Állami Operaház

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3416646516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása