Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lily Collins kimondta a boldogító igent

2021. szeptember 08. - Antalfy Krisztina

Olykor-olykor ránézek kedvenc sorozataim sztárjaira a közösségi mádián. Így láttam meg a 32 éves színésznő, Lily Collins esküvői fotóit, amelyeket Phil Collins bájos kislánya Instagram oldalán osztott meg a rajongóival. Férjével, Charlie McDowellel két éve alkotnak egy párt. Tavaly ilyenkor megtörtént a lánykérés és idén szeptemberre összehozták ezt a csodás esküvőt.image_6.jpg

kép: “Cedar & Pines Photography” / cedarandpines.com

Az Emily Párizsban sztárja mesébe illő környezetben és egy lenyűgözően szép Ralph Lauren, hagyományos, fehér csipkeruhában mondta ki a boldogító igent! Charlie McDowell pedig szemmel láthatóan elolvadt a látványtól, amikor megjelent előtte Lily Collins, aki valóságos hercegnőként ragyogott a mennyaszonyi ruhájában.

Természetesen Charlie, (Mary Steenburgen és Malcolm McDowell fia) is megosztotta az örömhírt közösségi oldalán, ahová ezt írta:

"Feleségül vettem a legbőkezűbb, leggondoskodóbb és legszebb embert, akivel valaha találkoztam. Szeretlek @lilyjcollins."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lily Collins (@lilyjcollins) által megosztott bejegyzés

A 32 éves sztár és a 38 éves író-rendező most hétvégén kötötte össze az életét egy meghitt ceremónia keretein belül a Colorado állambeli Dunton Hot Springsben, ahol csak a családjuk és a legjobb barátaik vettek részt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lily Collins (@lilyjcollins) által megosztott bejegyzés

További képek:
Lily Collins

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4816682920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása