Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Légy részese A Mirrén titka könyvbemutatónak

2021. szeptember 09. - Antalfy Krisztina

Nógrádi Gergely új ifjúsági regényében nyolcszáz esztendőt ugrunk vissza az időben. Varázserejű hősök és túlvilági lények járják a Pilis bérceit, titokzatos, törpenövésű szerzetek vonulnak hadba a jövőbe látó tükör, a Mirrén védelmében. Mindeközben Fehérváron András herceg német asszonya, Gertrúd ördögi tervet forral a gyermekkirály ellen. Férje fején kívánja látni a koronát, s ezért bármilyen gazságra képes. Ám színre lép az erényes és tiszta szívű Bánk bán, aki a hazaszeretet örök szimbóluma a magyarság számára...
photo-1511256213389-89a2bde94848.jpgMikor: Szeptember 13., hétfő, 17 óra
Hol: Magvető Café (Budapest, Dohány u. 13, 1074.)

A közelmúltban A Magyar Kultúra és Művészet Tiszteletbeli Követe címmel kitüntetett szerző mesterien ábrázolja a középkori vitézi világ legendás alakjait és a tatárjárás előtti Magyarország hatalmi viszonyait. A Mirrén titka című regénye egyszerre történelmi krónika és akciódús fantasy, valóság és képzelet nagyszerű elegye.
konyvbemutato_3.pngNógrádi Gergely új ifjúsági regényében nyolcszáz esztendőt ugrunk vissza az időben. Varázserejű hősök és túlvilági lények járják a Pilis bérceit, titokzatos, törpenövésű szerzetek vonulnak hadba a Mirrén védelmében.

A könyvbemutató beszélgetésen jelen lesz Nógrádi Gergely és Nógrádi Gábor írók.
A beszélgetés után a szerző dedikál.
Az eseményen a könyv 20% kedvezménnyel vásárolható.

Facebook esemény

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2016684190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása