Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A JAGUAR két látványos filmmel ünnepli az új XF modell 007-es debütálását

2021. október 01. - Antalfy Krisztina

A Jaguar XF most igazán testhezálló környezetben mutathatja meg legendás menetdinamikáját, kiemelkedő kezelhetőségét, páratlan manőverezési képességeit és stílusosságát. A csütörtöktől a hazai mozikban is látható 25. James Bond filmben ugyanis két XF modell is tökéletes hajszautóként debütált.jag_20my_xf_bond_no_time_to_die_20310_1.jpg

A dél-olaszországi Matera-ban forgatott autós üldözések során két XF Saloon szeli át a keskeny, kanyargós városi utcákat, végighajtva a piazzákon és a macskaköves lépcsőkön a brit titkosügynök, James Bond nyomában.

A ’Nincs idő meghalni’ jeleneteiben látható mindkét XF limuzin robbanékonyságáról a Jaguar összkerékhajtású, intelligens hajtáslánc-dinamikával támogatott rendszere gondoskodik, amely hihetetlen erőátvitelt eredményezett az alacsony tapadású felületeken is. Ahogy a kitartó üldözők bizonyítják: nincs sem túl keskeny utca, sem túl éles sarok. Az XF Saloon könnyű, alumínium-vázszerkezete és felfüggesztés innovatív kialakítása kivételes kezelhetőséget és mozgékonyságot tesz lehetővé, kiemelkedő menetképességek, kényelem és kifinomultság mellett.

A Jaguar egy saját kisfilmmel is köszönti a 25. Bond film mozikba kerülését, egyben az XF 007-es debütálását. A ’Nincs idő meghalni’ izgatottan várt bemutatója alkalmából a Jaguar legújabb XF Saloonja izgalmas londoni üldözésbe keveredett, mivel a Jaguar Racing Forma-E versenyzője, Mitch Evans a legelsők között akarta látni a filmet.jag_20my_xf_bond_no_time_to_die_18471.jpgA hatmérföldes üldözés a brit főváros legikonikusabb nevezetességei, köztük a The Shard, a Tower Bridge, a City Hall és a Millennium Bridge között zajlik. Mitch, aki a Santorini Black XF R-Dynamic HSE volánjánál ül, nem tudja, hogy a neves parkour atléta, Lynn Jung eredt a nyomába. Versenyfutásuk oka? Az autóversenyző akaratlanul is elejtette a premierre szóló jegyét, és Lynn eltökélt szándéka, hogy utolérje az előadás kezdete előtt. A freerunner versenyző futva, ugrálva és bukfencezve száguld végig a városon, míg Mitch az aktív zajszűrésnek köszönhetően élvezi az XF luxusát, kényelmét és nyugalmát. És hogy mi lesz a hajsza vége? Az kiderül a film végén…

A Jaguar

A Jaguar 1935 óta gyártja rendkívüli szépségű luxusautóit, azon szenvedélytől vezérelve, hogy még különlegesebbé tegye ügyfelei életét. A világszínvonalú Jaguar modellcsalád mára magában foglalja az XE és XF limuzinokat, az XF Sportbrake kombit,  az F-TYPE szuper-sportautót, az F-PACE nagyteljesítményű SUV-t, az E-PACE kompakt SUV-t, illetve a teljesen elektromos hajtású sport SUV-t, az I-PACE-t. 2025-től a Jaguar tisztán elektromos autókat gyártó modern luxusmárkává válik, melynek megkapó szépségű új portfoliója nemcsak az érzelmekre ható, vonzó formatervezésével, hanem a következő generációs technológiák úttörő alkalmazásával is utat mutat. A villamosítás felé vezető út már megkezdődött a ma is elérhető, mild hybrid, plug-in hybrid és teljesen elektromos modellek sorával.

További információ:
www.jaguar.com

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2816705726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása