Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkeztek a Magvető novemberi újdonságai

2021. november 05. - Antalfy Krisztina

Felnőttként is él bennem a gyermek. Bár még el sem búcsúztattuk az őszt, én már most az adventi időszakra készülődök, az ünnepek meghitt hangulatára, a forralt bor mézédes illatára, a fényárban úszó vásárok forgatagára és arra a nyugodt pillanatra, amikor végre kizárhatom a város zaját, kicsit megpihenhetek, bekuckózhatok, és egy forró ital társaságában elmélyedhetek egy jó könyv történetébe.photo-1481316491450-38d54ef3f93d.jpg

Tovább

Fedezd fel a vegán parfümök illatát

Jó illat, jó lelkiismeret

Fénykorát éli a vegán! Az állati eredetű termékekről való szándékos lemondás már nem csak a táplálkozásra terjed ki, a kozmetikai termékek esetében is egyre népszerűbbé válik. A november 1-én ünnepelt Vegán Világnap alkalmából betekintést nyújtunk abba, hogy mit is jelent a vegán receptúra, majd bemutatunk néhány illatot a Mäurer & Wirtz kínálatából, amelyek teljesen állati eredetű termékek nélkül készülnek.
birthday_present_tips_collage_11.jpg

Tovább

Kár lenne kihagyni az idei Olasz Filmfesztivált

A Parányi test című film főszereplőnője, Celeste Cescutti Budapestre látogat

Szombaton kezdődik és tíz napon át tart a 19. Olasz Filmfesztivál – MittelCinemaFest a budapesti Puskin és Tabán moziban. A Budapesti Olasz Kultúrintézet és a Cinecittà közös rendezvényén olyan friss, olasz filmeket láthatunk - eredeti nyelven, magyar felirattal -, mint az idei Velencei Filmfesztiválon több díjat nyert Itt én nevetek, a Rácsokon túl – mindkettő Toni Servillo főszereplésével -, a Könyvesbolt Párizsban Sergio Castellitto rendezésében és főszereplésével, a Locarnóban díjazott A legionárius és az idei Velencei Fesztiválon bemutatott és Torontóban is nagy sikert aratott Latinamerika. Két, a Cannes-i Filmfesztiválon debütált alkotás is szerepel a kínálatban: A királyrák legendája, illetve a Parányi test, melynek főszereplőnőjével, Celeste Cescuttival november 7-én a Puskin moziban találkozhat is majd a magyar közönség.
re_granchio_2.jpg

Tovább

Még karakteresebb dizájn és innovatív technikák a zászlóshajó számára

Íme a továbbfejlesztett Audi A8

Karakteresebb dizájnnal – különösen elején és hátulján – és innovatív technikákkal gondoskodik A8 modellje még hangsúlyosabb megjelenéséről és sportos eleganciájáról az Audi. A négykarikás márka ezzel még intenzívebben emeli ki különösen dinamikus stílusú luxuslimuzinja magabiztos és progresszív egyéniségét. Az új high-end fényszórók és a hátsó lámpák innovatív funkcióikkal keltenek mély benyomást, s alkotják az A8 jól bevált műszaki portfóliójának csúcsát. A márka zászlóshajója így korszerű és felhasználóközpontú élményvilágot kínál – legyen szó akár vezetőjéről vagy utasairól.

audi_a8_l.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása