Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

THOMAS SABO bemutatja új, tavaszi/nyári kollekcióját!

2021. január 06. - Antalfy Krisztina

Aprólékosan kidolgozott pillangók és szitakötők, csillogó virágcsokrok, finom pasztell és ragyogó arany tónusok: az idei tavaszi/nyári THOMAS SABO kollekció fő inspirációját a természet gazdagságából meríti. A tervezők ezúttal is szemet gyönyörködtető, kiváló minőségű, részletgazdag darabokkal készültek nőknek és férfiaknak, melyek méltán képviselik az idei év megújulását.
nevtelen3_17.png

Tovább

Teljessé vált az új elektromos Fiat 500 modellkínálata

Miután márciusban bemutatkozott az Új 500 „la Prima” kabrió, majd júniusban a ferdehátú változat, a Fiat ikonikus kisautójának kínálata most kiteljesedik: a 3+1 „la Prima” Opening Edition világpremierje egy új karosszériaverzióval teljesíti ki az Új 500 lehetőségeit.

04_new_500.jpg

Tovább

Helló 2021! // Újévi fogadalmak helyett koncentrálj a CÉLOKRA!

Eddig szinte minden évet nagy tervekkel és elhatározásokkal indítottam, 2020-ra is kidolgozott terveim, elérhető céljaim voltak, mígnem a járványhelyzet közbe nem szólt, és feje tetejére nem állította az egész világot. Visszagondolva 2020-ra, valóban nem volt egy könnyű év, nekem is voltak mélypontok, hullámvölgyek, feladások s főleg, azokról a vágyaimról kellett a leghamarabb lemondjak, amikhez a legjobban ragaszkodtam. Talán épp emiatt, idén kissé fáradtan, elvárások és fogadalmak nélkül vágtam bele az új évbe, de korántsem motiválatlanul, célok nélkül.
boldogsag_35.jpg

Tovább

Hamarosan az utakon lesznek a Toyota önvezető e-Palette alapú járművei

A Toyota e-Palette alapú járművei hamarosan megjelennek a MaaS (Mobility as a Service – azaz mobilitási szolgáltatások) alkalmazásokban: az új autonóm járművek első felhasználási helye a Toyota tökéletes konnektivitású jövő-városa, Woven City lesz, de a rendszer kereskedelmi forgalmazása és közüzemi, nyilvános alkalmazása is megkezdődik már a 2020-as évek elején. A szolgáltatás biztonságának, kényelmének és megbízhatóságának alapja a rendszer Toyota Gyártási Rendszer (TPS) alapú szervezése és működtetése.

toyota_e_palette_onvezeto_5.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása