Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Bemutatták a legnagyobb Lexus legújabb generációját

2021. október 15. - Antalfy Krisztina

Európában egyelőre továbbra sem lesz elérhető, de a Lexus leleplezte óriás crossovere, LX legújabb generációját, amely továbbra is a megbízhatóság és a tartósság tökéletes kombinációját nyújtja, kézen fogva a hosszú évek óta tökéletesített terepképességekkel, valamint a közúton is kiváló menetkomforttal. A modellben két új, erőteljes és hatékony erőforrás mutatkozik be – egy benzines és egy dízel. Az autó megkapja a Lexus következő generációs formanyelvét, amely összhangba hozza a funkcionalitást és az eleganciát. Az új VIP modellváltozat négy különálló ülést és kiemelkedő kényelmet kínál, míg a fokozott biztonságról a Lexus első ujjlenyomat-érzékelős indítógombja gondoskodik.
lexus_lx_2.jpg

Tovább

A divatmárkák legújabb darabjai már digitális tervezéssel készülnek

A technológia fejlődése az élet minden területére, így a kreatív iparágakra és a divatra is hatással van. A tű és a szövőszék feltalálásától hosszú út vezetett a 3D nyomtatással alkotott kreációkig, a jelentős fejlesztések pedig minden alkalommal új stílusokat is hoztak magukkal. A Samsung magyar tervezőkkel közösen létrehozott Z Style kollekciója egy újabb lépést tesz ezen az úton, hiszen egyedülálló mobiltechnológiák segítségével készül. A Kata Szegedi, az Anna Amélie és a VYF márkák művészei az összehajtható Galaxy Z Fold3 5G és Galaxy Z Flip3 5G készülékekkel, egy digitális alkotási folyamattal terveznek új ruhákat, táskákat és sálakat.anna_amelie.jpg

Tovább

Már rendelhető az új ŠKODA FABIA!

Október 14-től elérhetővé vált a ŠKODA konfigurátorában a negyedik generációs siker modell, az új ŠKODA FABIA. Az előértékesítésben rendelt modellek várhatóan 2022 első felében érkezhetnek majd meg a vásárlókhoz. Az új ŠKODA FABIA GO modell Porsche Bónusz finanszírozással és Porsche Casco Bónusszal már akár 4.555.000 Ft-tól elérhető.86_skoda_fabia_ml_phoenix_orange.jpg

Tovább

Ínycsiklandozó gombatúraFruttival és Veggivel

Termelőtől a konyháig...

Az Európai Friss Csapat idén immár harmadik alkalommal látogatott el hazai termelőhöz, hogy népszerűsítse a zöldség- és gyümölcsfogyasztást, valamint a helyszínen bemutasson egy-egy ott termelt zöldséget, gyümölcsöt. Ezúttal Frutti és Veggi a gomba titkainak nyomába eredt, az egyik legnagyobb hazai gombatermelőnél. 

gomba.jpg

Tovább

Lánygyermekek világnapja - egyre nő a digitális szakadék a nemek között

Október 11-e a lánygyermekek világnapja 

Az internethasználat nemek közötti megoszlása egyre aránytalanabb, a globális különbség a 20 százalékot közelíti, egyes országokban a 40 százalékot is meghaladja. Jelenleg mintegy 2,2 milliárd 25 év alatti fiatalnak nincs otthoni internethozzáférése a világon, az infrastruktúra hiánya a lányokat kiemelten érinti. A technológia világa mind az oktatásban, mind a munkaerőpiacon elérhetetlenebb a lányok számára, ami nem csupán az egyéni életminőség és érvényesülés, de a gazdasági növekedés és versenyképesség szempontjából is hátrányos.
lanygyerekek-vilagnapja-3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása