Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Küldj egy könyvölelést annak, akit a legjobban szeretsz!

2021. február 07. - Antalfy Krisztina

Február 14-én ismét itt a Valentin nap, a szerelem és a szeretet ünnepe. A könyv mindig szép ajándék. A Líra ezúttal egy különleges díszdobozban kapható könyvcsomagot állított össze erre a napra. Az akciót a lira.hu oldalon éred el. Az alkalom szellemében olyan könyvújdonságokat válogattak számodra össze, amelyek pillanatok alatt romantikus hangulatba hoznak. A csomag a könyvek mellett a Les Cadeaux de Flore édességműhelyben készült csokoládés vagy rózsás pillecukrot is tartalmazza. photo-1562709755-dd246745e3c2.jpg

Tovább

Cipők, amiket idén tavasszal imádni fogsz

Pénztárcabarát szépségek

Ami a cipőket illeti, megrögzött gyűjtő vagyok. Egy szép cipő számomra a vágy valódi megtestesítője. Carrie Bradshaw-hoz hasonlóan én is a gardróbomban szeretem tudni a fizetésem nagy részét, gyönyörű ruhák és tűsarkú cipők formájában. Egy szép lábbeli mindig új lehetőséget rejt magában, amely által mi magunk is képesek vagyunk megváltozni. Így talán nem véletlen, hogy amikor szembejött velem a Kalapod.hu oldala, azonnal belevetettem magam a kínálatba. És az eredmény, újabb csodás topánok, amelyek segítségével úgy hozhatjuk elő magunkból a valódi Nőt, hogy közben nem kell eladósodnunk.
brown_girl_and_cat_photo_collage_1.jpg

Tovább

A Mazda csatlakozott az eFuelAlliance-hoz

A Mazda ma bejelentette, hogy első autógyártóként csatlakozott az eFuelAlliance-hoz. A szövetség olyan szervezeteket és érdekeltségeket tömörít, melyek a CO2-neutrális üzemanyagok és hidrogén gyártását és terjesztését célozzák, és valós hozzájárulást nyújtanak az emisszió-csökkentéshez a személyszállítási szektorban.
1536-1024_1.jpg

Tovább

A láthatatlan szennyeződések többé nem léteznek

A jól látható foltokat könnyen észrevesszük, de a ruhákon lévő szennyeződések 70%-a szemmel nem látható. Ezeket a bőrünkről lehámló hámsejtek, a faggyútermelés, az izzadtság okozzák, amelyeknek egy része az ágyneműn és a ruháinkon végzi. Az így képződött szennyeződés nem megfelelő tisztítás mellett egy idő után ragacsossá válik, felhalmozódhat, így még több szennyeződést vonz magához, ami a textil elsárgulásához vezet. Az Ariel által szabadalmaztatott egyedülálló Purezyme™ technológia eltávolítja még a láthatatlan foltokat és szennyeződéseket is, mosóerejével higiénikus és mély tisztaságot biztosít.
konyvajanlo_89.jpg

Tovább

Lexus UX 300e: a dizájn diadala

A várhatóan idén év végén Magyarországon is bemutatkozó UX 300e az Európában és hazánkban 99%-ban környezetbarát, öntöltő hibrid elektromos modelleket értékesítő Lexus első akkumulátoros elektromos hajtású modellje, amely magában hordozza a hibrid UX génjeit, a feltűnő, futurisztikus dizájnt és kézműves ’Takumi’ részleteket. Az akkumulátoros elektromos hajtás ugyanakkor olyan lehetőségeket is magában rejt, amelyek révén nem túlzás kijelenteni, hogy a vadonatúj UX 300e a külső és belső formatervezés diadala.
lexus_ux_300e_8_1.jpg

Tovább

21 ökotudatos ötlet a bolygó érdekében

Az éghajlatváltozás, a környezetszennyezés és az erőforrások túlzott kihasználása napjaink legnagyobb kihívása. A problémák megoldása globális összefogást igényel, de emellett bárki egészen hétköznapi dolgokkal hozzájárulhat a megújuláshoz. A Procter&Gamble 2021-re 21 olyan egyszerű cselekedetet fogalmaz meg, amelyek betartásával könnyedén csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat, ellensúlyozhatjuk az egyre növekvő klímaválságot és megóvhatjuk a Földet.
photo-1591361640288-af8d5cebb344.jpg

Tovább

Bemutatkozik a DS 4: A kifinomult technológia

A DS Automobiles a példátlan járványügyi helyzet dacára folyamatosan fejlődik a nemzetközi piacokon: a márka napjainkra nyereségessé vált, most pedig a DS 4 bevezetésével folytatja sikertörténetét. A C-Prémium szegmens új tagja, amelyet az elismert szaktudás, az elektromos autózás területén elért nemzetközi tekintély szilárd alapjára terveztek, csúcsszínvonalú, kifinomult mérnöki megoldásokat kínál, és ezzel új rajongókat hódít meg a márkának.2020_ds4_v0058.jpg

Tovább

JANUÁRI kedvencek // tél

Örömteli pillanatok #1

Kezdhetném azzal, hogy új év, új élet, új lehetőségek, de ez legalább annyira elcsépelt és unalmas, mint utálni a hétfőt. Inkább maradjunk abban, hogy minden év más, melyben mindig is lesznek kisebb és nagyobb sikereink; letenni a jogsit, saját otthonba költözni, időben leadni a zh-t, kikerülni a reggeli dugót, mikor épp sietünk vagy nem oda égetni a nagyi receptjéből készült sütit. Legyen kicsi vagy nagy a Te sikered, a lényeg, hogy épp annyi örömmel töltsön el, hogy az oda vezető út végén motivált maradj a folytatáshoz.baby_memories_facebook_post_2.jpg

Tovább

Édes bűnözés Valentin-napra a chocoMe-től

Álmodj chocoMe-rózsaszínt!

A chocoMe évről évre a legcsábítóbb Valentin-napi desszertálmokat váltja valóra – a manufaktúra idén nem csak a csokoládé, de egy ikonikus divatszín szenvedélyét is beemeli az érzéki, édes csábításba. Az ünnepi csokoládékollekció színvilága izgalmas divattörténeti pillanatot idéz meg a „sokkoló rózsaszín” főszerepbe helyezésével, amelynek 1936-os születése a legendás divattervező, ElsaSchiaparelli nevéhez fűződik. A szín, amelyet közel egy évszázada az elragadó merészség, a fantázia megmozgatójának szinonímájaként tartanak számon, tovább fokozza a chocoMe-féle csokoládémámor bujaságát és romantikáját.
konyvajanlo_88.jpg

Tovább

10 könnyen elkészíthető frizura néhány hullámcsattal

Az örök darab, amiből sosincs elég

Azok a bizonyos kis hullámcsattok valahogy mindannyiunknál ott lapulnak valahol, csak nem mindig látható helyen. Nem tudom Te hogy vagy vele, de én mindig szem elől tévesztem őket, és valahányszor egy újabb adag hullámcsattot vásárolok valamelyik drogériában, megfogadom, hogy mostantól aztán tényleg olyan helyre teszem majd le őket, ahonnan nem tűnnek el. Aztán valamilyen rejtélyes úton-módon mégis úgy felszívódnak, mintha sosem lettek volna. Így újra és újra meg kell vennem őket, hisz ezekkel az apró csattokkal pillanatok alatt stílusos és vállalható frizurát varázsolhatok magamnak.brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_11.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása