Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme a 87 éves férfi, aki elektromos autóra váltott

2021. december 26. - Antalfy Krisztina

Pedro García egész életében benzinmotoros autókkal járt, ám most bebizonyította, hogy sosincs túl későn a jövő befogadásához: a 87 éves férfi úgy döntött, hogy villanyautóra vált, és ehhez a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach-E modellt választotta.
pedro-w-mach-e-in-back.jpg

Tovább

Nem minden szépségápolási termék bio, ami annak tűnik

A biokozmetikumok használatáért hálát fog adni a bőrünk

Elég nagy információs zavar tapasztalható a kozmetikusok és a lakosság körében a biokozmetikumok kapcsán. Sokan első ránézésre elhiszik a 100 százalék természetes jelzőket anélkül, hogy megkérdeznék: vajon minek a 100 százaléka természetes? Dr. Gyovai Viola okleveles biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa elmondta, attól, mert egy flakonra ráírják, hogy organic skincare, még nem lesz bio. Közölte, Magyarországon piacon lévő kozmetikai márkák kb. 10 százaléka tanúsítottan organikus. De mit is jelent ez pontosan?
pexels-photo-4153630.jpeg

Tovább

Egy igazán inspiráló történettel kíván boldog karácsonyt a MINI!

A karácsony a felemelő, inspiráló és szeretetteljes történetek időszaka.

Az ünnepek közeledtével az ikonikus karácsonyi dalok listáján rendre felbukkan a 'Driving Home for Christmas' című szám. A klasszikus ünnepi sláger Chris Rea 1978-es szerzeménye, azonban kevesen tudják, hogy a dal igazán különleges módon kötődik a MINI-hez. Úgy gondoltuk, tiszteletünk jeléül elmeséljük a teljes történetet, sőt, egy exkluzív videóklippet is készítettünk hozzá a MINI márka rajongóinak segítségével - és természetesen sok-sok MINI-vel. Videónkat hírlevelünk végén érheted el.
p90447262_lowres_driving-home-for-chr.jpg

Tovább

Megtartották AZ UNOKA díszbemutatóját

A Mindenki című rövidfilmjéért Oscar-díjat nyert Deák Kristóf első mozifilmje, Az unoka (16) egy izgalmas, fordulatos thriller, melynek kiindulópontjául napjaink egyik jellemző bűncselekménytípusa, az unokázós csalás szolgált. A kedd esti, budapesti bemutatón a rendező és a producer, Zákonyi S. Tamás mellett megjelent a film minden szereplője, így a címszerepet játszó, egyúttal első filmes főszerepében látható Blahó Gergő, a nagyapját alakító Jordán Tamás, továbbá többek között Döbrösi Laura, Jászberényi Gábor, Bárdos Judit, Pogány Judit, Papp János, Hámori Ildikó, Tordai Teri, Kertész Péter, Mikó István és Baranyi László is.baranyi_laszlo_tordai_teri_kertesz_peter_foto_by_rako_alex.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása