Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Töltekezés, kapcsolódás és egyszerűsítés zsúfolt világunkban

2022. december 20. - Antalfy Krisztina

Azt kívánjuk, bárcsak több idővel rendelkeznénk? Frusztráltak vagyunk a sok elintéznivaló nyomása alatt? Előfordult, hogy egy igazán jó pillanatban nem tudtunk igazán “jelen lenni”, mert tennivalók sora tolakodott a gondolatainkba?smbxzx1g.jpeg

A soha el nem fogyó intéznivalók áradata követeli az időnket és a figyelmünket a mélyebb megélések és a bensőséges kapcsolódások rovására. Dolgozunk, befizetünk, regisztrálunk, beiratunk, megrendelünk. De közben hol marad az, amiért élnünk érdemes? A teljesítmény nem fokozható a végtelenségig.

Azért született meg a SLOW LIFE naptár, hogy segítsen a lassító, mélyebb megélésekhez vezető szokásokat beépíteni az életünkbe. Az egyszerű napi javaslatok követésével időt teremthetünk saját magunkra, a szeretteinkre valamint a régóta halogatott dolgainkra. A mottó: "Akarj kevesebbet, élj többet!"rgev3o1i.jpeg

A kalendáriumot Blazsek Anita, háromgyermekes édesanya alkotta meg, aki saját tapasztalatból tudja, mennyit számít a jó időbeosztás és az énidő fontossága. A naptár segít bennünket az idő menedzselésében. Emellett javaslatokat ad az öngondoskodáshoz, az egészségünk - szépségünk ápolásához, háztartásszervezéshez, növényápoláshoz, laza baráti programokhoz valamint az évszakokhoz kapcsolódó gasztronómiához és kedves rituálékhoz. Mindezt természetesen, egyszerűen a 4 évszak ritmusára hangolva.7j-crsgs.jpegA SLOW LIFE kalendáriumot nőknek készítettem. Egy nő természeténél fogva gondoskodik, ad a környezetének. Anyaként vagy a munka-család tengelyen egyensúlyozva gyakori, hogy önmagára nehezen talál időt, kimerülnek az elemei. A mai ember életében a mérleg aránytalanul a folyamatos intéznivalók irányába billen, a mélyebb megélések, bensőséges kapcsolódások rovására. Ezt az egyensúlyt csak tudatossággal, a természetes határaink meghúzásával és az elérhetetlen elvárások megkérdőjelezésével lehet helyrebillenteni. Sok-sok apró döntés a hétköznapokban a minőségi élet mellett - részletezte Anita, aki sorstársait szeretné segíteni, hogy minél hatékonyabban el tudják végezni a napi feladataikat, és közben magukra és családjukra is legyen elég energiájuk figyelni.iklut7fw.jpegMegtalálhatjuk benne a "nap szavát", ami az intuitív énünkhöz visz közelebb. Minden naphoz adott egy szó, melyeket Hermann Judit, alternatív önismereti terapeuta jegyzett le a Nap és a Hold „titkait” fejtegetve. Ha befelé figyelve ízlelgetjük ezeket a "sugallatokat", érzékenyebbé válunk az utat mutató, finom belső hangunkra. Van benne lehetőség a ciklusunk követésére. A saját ritmusunkat megfigyelve és megértve összhangba kerülünk a nőiségünkkel, és rá hagyatkozva nemcsak tudatosabb, de hatékonyabb életet vezethetünk. Végül tartozik hozzá egy zsebkártya, melyet magunknál hordhatunk, és segít fókuszban maradni, valahányszor felpörögnek az események. A hónaphoz tartozó illusztrációkat nézegetve pedig máris nyugodtabban ver a szívünk.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina


A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1318006780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása