Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme a sorozat, amit miatt Chris Hemsworth felhagyott a filmezéssel

2022. december 21. - Antalfy Krisztina

Karácsonykor a Disney+ után a National Geographic csatornán is megtekinthető majd a „Határtalanul Chris Hemsworth-szel” című sorozat, ami miatt a színész egy időre felhagy a filmezéssel. A forgatás közben egy genetikai vizsgálat során derült ki, hogy hajlamos az Alzheimer-kórra.
hlksahdlksa.jpg

A Disney+ saját gyártású, hatrészes dokumentumsorozatában Hemsworth a hosszú, egészséges élet titkát kutatja és kiváló tudósok segítségével rendhagyó módszereken keresztül mutatja be, hogyan küzdhetünk az öregedés ellen és hogyan használhatjuk ki az emberi testben rejlő potenciált. A sorozat december 25-én megtekinthető a National Geographic csatornán.

Hogyan élhetünk minél tovább egészségesen, jó fizikai és mentális állapotban? – erre a kérdésre keresi a választ Chris Hemsworth. A hosszú élet titkát kutató, „Határtalanul Chris Hemsworth-szel” című sorozatban ismert és elismert szakértők, tudósok és orvosok által összeállított fizikai és szellemi teszteknek veti alá magát a Marvel univerzum Thorja, hogy az öregedés különböző aspektusait vizsgálja. Minden egyes kihívás tudományos alapú, ami új kutatásokra és régóta fennálló hagyományokra támaszkodik. Hemsworth küldetése, hogy megismerje az emberi test határait, és felfedezze azokat a módszereket, amelyekkel idős korig megőrizhető az egészség és a boldogság.
strength_104_uhd_limitless_17_259fd481.jpegA sorozat kedvéért Hemsworth egy genetikai tesztnek is alávetette magát, amiből kiderült, hogy mindkét szülőjétől örökölte az APOE gént, amely hajlamosít a többnyire a kognitív funkciók beszűkülésével, memóriavesztéssel, magatartásváltozással, demenciával járó betegségre. Az alkotók felajánlották, hogy nem teszik be a sorozatba a teszt eredményét, de a színész ragaszkodott hozzá, hogy adásba kerüljön, mert a legtöbben szeretik elkerülni, hogy a halandóságról és a halálról beszéljenek”, azonban ő nem ilyen típus.strength_104_uhd_limitless_10_92454387.jpegA forgatáshoz családja és barátai is csatlakoztak, Chris feleségével, Elsa Pataky-val, valamint testvéreivel, Luke-kal és Liammel karöltve próbálja megismerni érzelmi, kognitív és fizikai határait.  Az elsajátított módszereket ki is próbálja, úszik például a sarkvidéki jeges vízben, 80 emelet magasan felhőkarcoló tetején sétál át, és kötélen mászik át egy 30 méteres kanyon felett. Utóbbi például több hónapos felkészülést igényelt. A négynapos, vízböjt pedig olyan embert próbáló volt, ami majdnem ki is fogott a színészen. 

A hatrészes sorozat első két epizódja december 25-én 14 és 15 órakor lesz látható a National Geographic csatornán.

További információ:
National Geographic

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5018007574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása