Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Nespresso és Chiara Ferragni elhozzák otthonunkba Olaszország ízeit

2023. január 23. - Antalfy Krisztina

Nespresso az új évet Chiara Ferragni olasz divatikonnal indítja, aki egy négyrészes rövidfilmsorozatban mutatja be az olaszok kávé iránti rajongását. Chiara egy limitált kiadású, Olaszország fenséges ízeit és a különböző régiók kávétradícióit tükröző kollekció megalkotásában is együttműködött a Nespresso-val: így született meg az Ispirazione Italiana termékcsalád új tagja, a Milano Intenso.nespresso_ispirazione_italiana_chiara_ferragni_milan_villa_necchi_1.jpg

A kollaboráció az új kávé mellett limitált kiadású kávézási kiegészítőkkel és egy kávégéppel tiszteleg Chiara szellemi szülővárosa, Milánó urbánus, modern, sodró lendülete előtt.

A rövidfilmekben Chiara a neves történész, Filippo Cosmelli társaságában feltárja előttünk Róma és Milánó kávékultúrájának lenyűgöző történetét és tradícióit, és ízelítőt ad a két gyönyörű város kreatív lüktetéséből. A páros olyan kultikus helyekre látogat el, mint Róma legrégebbi kávézója, az Antico Caffè Greco, ahol egy Roma espresso mellett mesélnek nekünk az olasz kávépörkölés hagyományairól. Az utazás másik állomása Milánó: a város utánozhatatlan hangulata és lenyűgöző épületei (a Villa Necchi, a Palazzo Montedoria és a milánói dóm) adtak ihletet a Milano Intenso kávé megalkotásához, ízéhez és aromáihoz. A dóm aranyfényben ragyogó tornyai, a Villa Necchi geometrikus formái és a Palazzo Montedoria zöldben és aranyban pompázó díszei mind visszaköszönnek az új Nespresso-kollekcióban – időtlen eleganciával és klasszikus hangulattal gazdagítva a kávézás élményét.nespresso_ispirazione_italiana_chiara_ferragni_rome_anticocaffe_greco_1.jpgChiara Ferragni így mesélt a közös munkáról: „A kávé és Olaszország iránti rajongásom nem ismer határokat, így azonnal kaptam az alkalmon, hogy újra együttműködhessek a számomra oly kedves Nespresso-val egy limited edition kollekció kidolgozásában. Az új termékek megalkotásához Milánó gazdag kreativitása és kultúrája adott ihletet. Rendkívül izgalmas volt részt venni a folyamatban, melynek végén életre hívtuk ezt az igazán finom kávét, amely a gyönyörű kiegészítőkkel és a kávégéppel együtt merőben új élményt kínál a világ kávérajongóinak.”

Hamisítatlanul olasz íz Milánó inspirációjával

Az együttműködés eredményeként 2023-ban a Nespresso Ispirazione Italiana termékcsalád kínálata a limitált kiadású Milano Intenso kávéval bővül, amely ízével és illatával Milánó pörgős, nagyvárosi miliőjét hivatott megidézni. Ez a kávé egyensúlyt teremt a kellemes, gyümölcsös ízjegyek és a fűszeres aromák között, képzeletben elrepítve minket a művészi hagyományok, a fényűző életstílus és a lenyűgöző ízek világába. A Milano Intenso úgy testesíti meg Olaszország eleganciáját, történelmét és kávés szakértelmét, hogy azt minden Nespresso-rajongó élvezhesse – éljen bárhol is a világon.

A pörkölt, gabonás ízek és a kakaós jegyek klasszikus kombinációja felpezsdíti az érzékeket, és a kávérajongók minden kortyban felfedezhetik a frissen sült kenyér és a fekete csokoládé finom aromáit. Hogy az élmény igazán emlékezetes legyen, érdemes a kávét cappuccino-ként elkészíteni, mert így érvényesülnek igazán az őrlemény diszkréten borsos, bogyós ízjegyei. A kávé osztott pörkölési technikával készül: a keverék nagy része közepes pörkölést kapott, a maradék pedig nagyon sötétre pörkölt Robusta szemekből áll.

Olaszország ihlette, elegánsan kidolgozott kiegészítők

A limitált kiadású kollekcióban helyet kapott a Nespresso aranyszínben pompázó Touch Travel Mug termobögréje, valamint egy matt fekete és arany árnyalatú, kétdarabos espresso csészeszett is, amelyekből a vásárlók igazán stílusosan fogyaszthatják kávéjukat. Emellett egy limitált darabszámú Nespresso CitiZ kávégép is kapható: káprázatos művészi mintázata a milánói Villa Necchi Campiglio hangulatát idézi. A készülék ideális az Ispirazione Italiana termékcsalád, így a Milano Intenso elkészítéséhez is.

A Chiara Ferragni együttműködésével megalkotott, limitált kiadású Ispirazione Italiana kollekció Magyarországon január 16-tól vásárolható meg online és a boutique-okban. A Nespresso legfrissebb híreiért kövesse a @nespresso és a @nespresso.hu Instagram-oldalakat!

A sorozat megtekintéséhez kattints az alábbi linkekre:

Privát Terasz, Róma

Antico Caffe Greco, Róma

Villa Necchi Campiglio, Milánó

Privát Apartman & Palazzo Montedoria, Milánó

További információ:
Nespresso

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8918084274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása