Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Nissan X-Trail nyerte a „Women's World Car of the Year 2023” választás Nagyméretű SUV kategóriáját

2023. február 23. - Antalfy Krisztina

A szervezett fennállása óta tizenharmadik alkalommal rendezte meg a szavazást és ebben az évben a Women's World Car of the Year 2023 (WWCOTY) zsűrije a Nissan X-Trailnek ítélte oda a legjobb nagyméretű SUV 2023 címet.best_large_suv_nissan_x-trail_wwcoty_2023-source.jpg

A WWCOTY az egyetlen, kizárólag női autós újságírókból álló szervezet, melynek zsűrije, az új X-Trail tág tereit, könnyed vezetési teljesítményét és elektromos hajtásláncát, az e-POWER-t dicsérté.

Az elismerésről szólva Makoto Uchida, a Nissan globális vezérigazgatója a következőket nyilatkozta:

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Women's World Car of the Year zsűrije a Nissan X-Trailnek ítélte a legjobb nagyméretű SUV-nak járó elismerést. Az X-Trail a családi SUV-ok ikonja, több mint 20 éves örökséggel. Hű maradt eredeti receptjéhez: robusztus SUV kinézet, fejlett, hatékony összkerékhajtás és rugalmas praktikum, amelyek együttesen lehetővé teszik a családi kalandokat. A tervezési és fejlesztési folyamat során nagy hangsúlyt fektetünk női vásárlóink véleményére, ezért különösen büszkék vagyunk arra, hogy a világ minden tájáról érkező, kiváló női autóipari szakemberekből álló zsűri elismerte az X-Trail képességeit."

Az Alliance CMF-C platformra épülő új X-Trail masszív formatervvel és fejlett technológiákkal büszkélkedhet, amelyek az e-POWER elektromos hajtásnak köszönhetően, és a választható e-4ORCE kétmotoros összkerékhajtás rendszerrel együtt, könnyed EV vezetési érzetet kínálnak. Az új X-Trail öt-vagy hétüléses kivitelben is elérhető, kényelmes lehetőséget kínálva a nagycsaládosok vagy barátok kirándulásaihoz. Elektromos hajtással ellátott hétüléses SUV-ként, egyedülálló szegmensében.

Az e-POWER a Nissan innovatív meghajtási rendszere, amely töltés nélkül kínál EV-hajtás érzést. Az új X-Trail e-POWER rendszere egy nagy teljesítményű akkumulátorból és egy változó sűrítési arányú benzinmotorral, áramfejlesztővel, inverterrel és 150 kW-os első villanymotorral integrált hajtásláncból áll. Ez az egyedülálló hajtáslánc azt jelenti, hogy a kerekekre jutó teljesítményt kizárólag az elektromotor adja, ami azonnali, lineáris gázpedálreakciót eredményez.

Az X-Trail globális szinten a Nissan egyik legsikeresebb járműve, amelyet több mint 100 piacon értékesítenek, és amely több mint 20 éve teszi lehetővé a családi kalandokat. Az X-Trail negyedik generációja a jól bevált DNS-éből táplálkozik, amely az X-Trail mindhárom korábbi generációjának komponense.

Az X-Trail a legjobb Nagyméretű SUV-nak járó díj elnyerésének következményeként bekerült a WWCOTY legmagasabb díjának, a március 8-án kihirdetésre kerülő Best Car of the Year 2023-nak a jelöltjei közé.

További információ:
Nissan Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7918056642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása