Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Fenntartható jövő a teniszben és a közlekedésben

2019. április 17. - Antalfy Krisztina

Az idei évadban minden eddiginél izgalmasabb tartalommal tölti meg a teniszsporthoz fűződő, több évtizedes kapcsolatát a Peugeot: a dicső hagyományokat egy új, merész generáció értékeivel ötvözi, a közlekedésben éppúgy, mint a pályán. Idén negyedik évébe lép a tenisz első számú érdekképviseleti szervezete, az ATP és a világ legnagyobb múltra visszatekintő autóipari márkája, az 1810-ben alapított Peugeot közötti együttműködés.

peugeot_hungarianopen_2018.JPG

Tovább

Rakonczay tervezi a visszatérést a végtelen jég birodalmába

Déli-sark Expedíció csak az első lépés volt. Borzalmasan nehéz és emberpróbáló lépés ugyan (44 nap és 4 óra a jég és hó birodalmában), de mindenképp szükséges ahhoz, hogy Rakonczay Gábor belevághasson egy még elképesztőbb, sőt, a maga nemében egyedülálló kalandba. A hosszú távú kihívásokra specializálódott magyar extrém sportoló már legalább két éve töri a fejét egy olyan expedíción, amellyel még nagyobbat lehet dobni, amely már nem csupán hazai, hanem nemzetközi szinten is „nagyot szólna”. 

szja5571.JPG

Tovább

Ne szolizz, inkább védekezz!

Egyéni gondoskodás a fényvédelemben

Mi lesz, ha nem vigyázol? Engem miért kell bekenni, ha őt nem? Mi történik egy anyajegyszűrésen? Néhány kérdés azok közül, amik az idén, harmadik éve megrendezésre kerülő Bioderma sajtóeseményen felmerültek. A világunkban egyre nagyobb hangsúly helyeződik az egyénre, az egyediségre, arra, hogy hogyan legyél önmagad, hogyan valósítsd meg az álmaidat, hogyan legyél minél felelősebb és tudatosabb.

bioderma-30.jpg

Tovább

A jövő költőit mentorálja a Starbucks

Több mint 100 fiatal jelentkezett a Starbucks Kávéköltők verspályázatára, amelyet a magyar költészet napja alkalmából hirdetett meg a kávézólánc. Az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeztek a tehetséges költők április 11-én a verseny döntőjére a budapesti Starbucks Gozsdu kávézóba, hogy a nagyközönség előtt is előadják műveiket.

kavekolto2.jpg

Tovább

Védd a régit! Ne dobd ki, inkább fóliázd le!

Felállította a 24 órás lakásmegújító rekordot a négygyermekes anyuka

Nem mindennapi feladatra vállalkozott Zsámboki Judit: a négygyermekes anyuka 24 órás rekord keretében mutatta meg világnak, hogy a régi dolgokat nem kell lecserélni, ha már nem tetszenek, vagy meguntuk őket. 24 óra, 17 lelkes segítő, 3 lakás és Záhony-Budapest távolságot felölelő fóliamennyiség – így lehetne összegezni a „Szakadatlan bútorfóliázás” elnevezésű lakásmegújító rekordot.

dsc_4861.jpg

Tovább

Kóstold meg Te is Tyrion kedvenc italát!

„Iszok és tudok dolgokat” /Tyrion Lannister/

Holló érkezett a hírrel, hogy a Johnnie Walker hivatalosan is belépett a Trónok harca világába. Már csak pár nap és kezdetét veszi a világ legismertebb sorozatának befejező évada az HBO GO-n. Az április 15-i premiert megünneplendő hazánkban is elérhetővé vált az HBO és a Johnnie Walker együttműködéséből született különleges, limitált kiadású whiskyje, a White Walker, amelyet még Tyrion is elégedetten iszogatna.
1428911490_142891_1428911490_noticia_normal.jpg

Tovább

25 éves a KATTI ZOÓB Divatház

Ismét látványos produkció keretében, különleges helyszínen mutatta be legújabb kollekcióját az idén 25 éves KATTI ZOÓB Divatház március 28-án este. A 2019/20-as őszi/téli időszakra született slow fashion kortárs klasszikus öltözéksor, mely a Budapest Central European Fashion Week hivatalos programját megelőzően debütált, két és fél évtized kiapadhatatlan alkotói szenvedélyét és sokrétű művészeti üzeneteit foglalta össze.

konyvajanlo_11.jpg

Tovább

Budapest lett hétvégén a régió DIVAT-fővárosa

Idén harmadik alkalommal rendezte meg a Magyar Divat & Design Ügynökség a Budapest Central European Fashion Weeket, amelynek keretében a Várkert Bazárban 2019. március 29 – 31. között közel 40 hazai és nemzetközi tervező mutatta be 2019/20 őszi-téli kollekcióját a hazai és nemzetközi divatszakma, valamint az érdeklődő nagyközönség számára.
amiayaikrek.jpg

Tovább