Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Így csempéssz ruhatáradba egy kis 2020-as divatot

2020. január 22. - Antalfy Krisztina

Bár ebben a januári hidegben még elég nehéz elképzelni, hogy hamarosan beköszönt a jó idő, már most érdemes vetnünk egy pillantást a 2020-as tavaszi-nyári szezon legszebb divatirányzataira, melyek között lesznek nagy visszatérők és persze új kedvencek is. Ám mielőtt őrülten belevetnéd magad az üzletek online kínálatába, előbb nézz szét a gardróbodban, mert lehet épp egy rég elfeledett darabbal tudod kihozni a legtöbbet az öltözködésből!
feher_bluzt_13.jpg

Tovább

Könyvajándékozással ünnepli 70. évét a Móra Kiadó

Az idén 70 éves Móra Kiadó több különleges programsorozattal ünnepli a kerek évfordulót. Januárban, a magyar kultúra napján indította útnak azt a kezdeményezést, melynek keretében 2020-ban minden hónapban egy magyarországi oktatási intézményt könyvcsomaggal ajándékoz meg. Az akció egész éves összértéke 500 000 Ft.

konyvajanlo_73.jpg

Tovább

Ősszel érkezik a TOYOTA YARIS legújabb generációja

Napjaink európai kisautó vásárlói a legigényesebbek közé tartoznak. Mozgalmas napjaikat rendszerint sűrű forgalommal terhelt, nagyvárosi környezetben élik, s ez napról napra egyre komolyabb kihívások elé állítja az autóvezetőket. Olyan autót szeretnének, amely egyszerre stílusos és praktikus. Legyen könnyen parkolható, mozogjon dinamikusan a városban, ugyanakkor hosszabb utazások alkalmával is biztosítson kényelmet.

uj_toyota_yaris_8.jpg

Tovább

Tudtad? Ezt eszik a gyerekek a világ különböző pontjain

25 gyerek, 9 ország, 1 fotós 

Azok vagyunk, amit megeszünk, szoktuk mondani, vagyis táplálkozási szokásaink bizony meglátszanak rajtunk. Nagyjából tisztában vagyunk azzal is, hogy milyen élelmiszerek kerülnek a magyar családok asztalaira, de vajon milyen ételeket fogyasztanak a világ különböző tájain élő gyermekek? Ennek megismerése érdekében Gregg Segal fotóművész arra vállalkozott, hogy beutazza a világot, és készítsen egy fotósorozatot a különféle kultúrájú gyerekekről, körülvéve őket azokkal a dolgokkal, amelyeket egy hét alatt megesznek. A végeredmény egy egészen érdekes fotósorozat lett. Neked mi a véleményed róla?

siti-khaliesah-nataliea-muhamad-khairizal-9-kuala-lumpur-malaysia.jpg

Tovább

Bodylette: két ikonikus trend egy darabban

2020-ban a Women’secret egy új fehérneműtípus bemutatásával kezdte el a szezont, amely két trendet kombinál egy ruhadarabban: ez a bodylette. A body alapú bralette két klasszikus fazon ötvözetéből született, így egy új, kifinomult, egyszerre otthoni és hétköznapi ruhadarabot alkotva.

bodylette_2.jpg

Tovább

Instagram Vs. Valóság

Sokak számára az Instagram az életük legfontosabb kommunikációs eszköze. Itt megmutathatják a világ számára legboldogabb pillanataikat, egzotikus utazásaikat, divatos étkezéseiket, miközben szexin pózolnak drága autók, elegáns éttermek előtt szerelmükkel, barátaikkal, vagy épp cuki kiskutyájukkal. A képek tengerében szinte elveszünk, ahogy elnézzük ezt a rengeteg, tökéletes életet élő insta-felhasználót, fotóik ugyanis azt a benyomást kelthetik, hogy minden napjuk hibátlan és ideális. Egy thaiföldi lány azonban megmutatja nekünk, hogy nem minden az, aminek valójában látszik.

5-5e1c7ca854433_700.jpg

Tovább

SAG AWARDS 2020 // RUHAMUSTRA

Screen Actors Guild-díj ruhakölteményei

Vasárnap éjjel, magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezték meg az idei, immár 26. SAG Awards-gálát, a filmszínészek szakszervezetének díjkiosztóját. Ahogy az már lenni szokott, a sztárok ismét megmutatták nekünk legszebb és egyben legkülönlegesebb ruhakölteményeiket, amelyek talán minden eddiginél kifinomultabbak és nőiesebbek voltak.

konyvajanlo_72.jpg

Tovább

5 dolog, ami boldoggá tehet

Apró örömök a mindennapokban

Talán nem vagyok egyedül azzal, ha azt mondom, a január nem épp a kedvenc hónapom. Valahogy olyan hétfő érzetet kelt benne a maga ridegségével, szürkeségével. Az is előfordul, hogy nem mindig indul gördülékenyen vele az új év, de amennyiben pozitívan és nyitottan állunk hozzá, úgy könnyedén észrevesszük, milyen remek lehetőségeket tartogathat számunkra a 2020-as év.  
boldogsag_17.jpg

Tovább