Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Íme a szánkó, ami nem csak szánkózásra jó

2019. december 16. - Antalfy Krisztina

Tíz bájos szánkós dekoráció

Kislány koromban imádtam a telet, alig vártam az első hóesést, amikor végre kirohanhattam hóembert építeni, hógolyózni és nagypapámmal szánkózni. Ma már inkább annak örülök, ha nem havazik, de a régi szánkóm mind a mai napig megvan, képtelen voltam megválni tőle. Inkább lefestettem, kicsit kipofoztam és feldíszítettem, hogy ezután elfoglalja méltó helyét a bejárat mellett, mint karácsonyi dekoráció.   

konyvajanlo_1_4.jpg

Tovább

Ismerd meg a Lucky Sheperd új lakóját!

Könnyed elegancia jellemzi a NAVONA ruhákat! Magas minőségű, természetes alapanyagok és a jólszabottság érzése van jelen minden darabban! Megla Rózsa divattervező kifinomult stílusa köszön vissza a kiváló francia és olasz anyagokból készített egyedi darabokon.

szenvedelyesseg_es_romantika_1.jpg

Tovább

Megfogadtam, hogy idén máshogy csinálom

Többet ért az együtt töltött idő, mint egy új táska

Jó előre megbeszéltük a család minden egyes tagjával, hogy ebben az évben csupán a kerek évfordulókat és születésnapokat fogjuk megünnepelni, karácsonykor pedig kizárólag a gyerkőcnek veszünk ajándékot. Ezt mindeddig sikeresen be is tartotta mindenki, míg meg nem érkezett az év várva várt hónapja, a december, és vele együtt a karácsonyi kívánságlista. Én azonban megfogadtam, hogy idén minden más lesz: nem költöm el az egész havi fizetésemet méregdrága, gyorsan feledésbe merülő ajándékokra. Most őszintén, kinek kell egy újabb kávéfőző, vagy porszívó a fa alá, ha életre szóló élményeket is adhatunk egymásnak? 

konyvajanlo_64.jpg

Tovább

Monik Couture: Azzurosa Collection

Interjú: Gyergyák Mónival, a Monik márka alapítójával

A nőies, lágy vonalvezetésű Monik márka új arcát ismerhetjük meg legújabb kollekciójában, az Azzurosa Collection-ben. A frissen elkészült darabok a Marie Claire kifutóján mutatkozott be, mostantól azonban az Open Showroom-ban bárki számára elérhető.

szenvedelyesseg_es_romantika.jpg

Tovább

10 remek összeállítás a karácsonyi céges partira

A december kaput nyit az év legszebb ünnepére, a karácsonyra, mely egyet jelent a készülődéssel, a szeretteinkkel töltött pillanatokkal és a céges partikkal.  Hisz ez az időszak nem csupán a meghitt családi összejövetelekről, de a nevetéstől hangos munkahelyi partikról is szól, ahol kollégáinkkal közösen megünnepelhetjük, hogy a cég ismét sikeres évet tudhat maga mögött, mi pedig talán részesedünk egy kis karácsonyi prémiumban.

feher_bluzt_10.jpg

Tovább

Kínában is rácsodálkoztak a magyar porcelán ékszerekre

Az elmúlt hónapokban több nemzetközi kiállításon és divatbemutatón is osztatlan sikert arattak a magyar indentitású, ZEMA Porcelán és Ékszerház darabjai. A kerámiaipar legnemesebb anyagának hazájában, Kínában is valósággal körberajongták a termékeket, de Rigában, Moszkvában és Kolozsváron is rengetegen érdeklődtek az egyedülálló ékszerek iránt.

konyvajanlo_62.jpg

Tovább

Csupán pár kattintás a jól megérdemelt pihenésig

Az Athenaeum Kiadó karácsonyi ajánlata

A tél magában hordozza az ünnepek varázslatos hangulatát, a karácsonyi készülődés pedig otthonunk felékesítését, a karácsonyi menü beszerzését, az ajándékok megvásárlását és persze a lelki ráhangolódást Szentestére. Egy jó könyv azonban sokat segíthet, hogy a nagy rohanás közepette kicsit kiszálljunk ebből az őrületből, és átadjuk magunkat a valódi nyugalomnak. 

konyvajanlo_63.jpg

Tovább