Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Különleges tájak lakóit kapta lencsevégre PetersPlanet

2019. augusztus 15. - Antalfy Krisztina

„Perui portrék” címmel nyitott mobilfotó-kiállítást a Huawei és a Petersplanet. Az elszigetelt közösségekben élő, quechua őslakosokat bemutató alkotásokat Szűcs Péter, a Petersplanet.travel utazási magazin alapítója készítette a vállalat legújabb csúcskészüléke, a P30 Pro segítségével. A 12 képből álló tárlat különlegessége, hogy ez a művész első, kizárólag mobiltelefonnal készített portrékból álló kiállítása. A tárlat szeptember 19-ig látogatható a Deák Palotában.
img_20190814_120445_1.jpg

Tovább

10 remek összeállítás utazáshoz

Már kislány koromban is imádtam utazni, legyen szó vonatról, autóról, vagy buszról, a lényeg csupán annyi volt, hogy mindig menjek valahová. A legtöbbször persze akkoriban mindenhová vonattal mentünk. Ma már azért könnyű dolgom van, hisz van autónk, ami azért jelentősen megkönnyíti a helyváltoztatást. Ám a leggyorsabban és a leghatékonyabban talán mégis csak repülővel jutunk el a kiszemelt úti célig. Így a kérdés már nem az, hogy mivel utazzunk, hanem inkább az, hogy miben? Ezért az alábbi posztban el is hoztam számodra néhány összeállítást, mely egyszerre nőies, mégis nagyon kényelmes.   

the_best_bath_time_essentials_1_1.jpg

Tovább

Tíz páratlan út 10 ezer forint alatt a Wizz Air-rel

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága, Közép- és Kelet-Európa vezető diszkont légitársasága azon dolgozik, hogy utasai minél kényelmesebben és minél olcsóbban utazhassanak újabb és újabb városokba.  Folyamatosan bővülő kínálatunkból most összeszedtünk tíz páratlan úti célt, ahová a nyár végén vagy az ősszel rendkívül alacsony áron - akár 10 ezer forint* alatti jegyáron – juthatnak el utasaink Budapestről vagy Debrecenből.

konyvajanlo_35.jpg

Tovább

Gyökeres fordulatot vett a díjnyertes magyar fotós lány élete

Interjú: Pávó Rékával

Pávó Rékát a Huawei és a National Geographic közös, nemzetközi mobilfotó-pályázatának keretében ismerhettük meg tavaly. „Art & Leukemia" című fotója – amelyen a rákkal folytatott küzdelmét örökítette meg –, több mint 67 ezer kép közül nyerte el a szakmai zsűri által megítélt fődíjat. A verseny óta eltelt egy évben Réka élete gyökeresen megváltozott: a gyógyulás útjára lépett, és amellett, hogy idén is indult a Huawei In Focus elnevezésű okostelefon-fotós pályázatán, elindította saját fotós karrierjét, valamint izgalommal várja, hogy részt vegyen az egykori képével nyert olaszországi fotós úton.

Tovább

Így hátráltatnak az öröklött családi mintáid

Sokszor vesszük észre magunkon, hogy a szüleink, nagyszüleink mondatait, szófordulatait, gesztusait használjuk, és ekkor még nem gondolunk bele a tudat alatt ható, ismeretlennek tűnő mozgatórugóinkba. Pedig ezek észrevétlenül hagynak lenyomatot az életünkön, befolyásolják a kapcsolataink alakulását, a pénzügyeinket, vagy egyszerűen csak ugyanazokat a hibákat követjük el újra és újra. Amikor önmagunkat szabotálva kiszolgáltatottságot érzünk, amin nem tudunk úrrá lenni. Szerencsére az önmegismerés lehetőségei is fejlődnek, amivel ezek a nehézségek is leküzdhetők.

photo-1542037104857-ffbb0b9155fb.jpg

Tovább

Mobillal készített varázslatos felvételeket Afrika érintetlen tájairól a magyar lány

A fekete kontinens egyik legháborítatlanabb országát mutatja be legújabb kampánya keretében a Huawei. A vállalat workshopján 9 ország 13 fotósa tölthetett négy napot a varázslatos természeti adottságokkal rendelkező Namíbiában, ahol a Leica világhírű nagykövete, Kristian Dowling avatta be a résztvevőket az okostelefonos-fényképezés kulisszatitkaiba. A hollywoodi filmekből is ismerős helyszíneket és azok sokszínű élővilágát Magyarországról egyedüli résztvevőként Bodnár Zsófia is megörökíthette a Huawei legújabb csúcskészülékének segítségével.
img_20190617_173529.jpg

Tovább

Látásod érdekében legyen napszemüveged a legjobb barátod!

Trendek, formák, sztárok!

Luxusmárkákkal, extrém szemüvegekkel és sztárvendégekkel ünnepelt az Indie Eyeland. A magyar optikai piacon egyedülálló stílust, profizmust képviselő Indie Eyeland egy éves születésnapján bemutatták a Dita legújabb kollekcióját. Az amerikai luxusmárka egyik nagykövete, Horvat Cagalj mellett, Pásztor Annával, Winkler Róberttel és Gyetván Csabával együtt próbálhattuk fel a merész, bevállalós szemüvegeket.
indie_eyeland.jpg

Tovább

Idén is szívószálmentes az augusztus!

Harmadik alkalommal indította el Szívószálmentes Augusztus kampányát a Felelős Gasztrohős Alapítvány. A hónap során arra kérik a lakosságot, fokozottan figyeljenek arra, hogy ne kerüljön szívószál a poharukba. Megkönnyíti a vendégek dolgát, hogy több étterem és idén újdonságként néhány strand és mozi büfé is csatlakozott a kihíváshoz.

konyvajanlo_34.jpg

Tovább

Újabb Skót várost köt össze közvetlenül Budapesttel a Wizz Air

Edinburgh is felkerült a Wizz Air térképére

A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága, Közép- és Kelet-Európa vezető diszkont légitársasága örömmel jelenti be, hogy decemberben új járatot indít Budapest és Skócia fővárosa, Edinburgh között. Edinburgh új városként kerül fel a Wizz Air térképére, a légitársaságnak Skóciában a második, míg Nagy-Britanniában a nyolcadik desztinációja lesz Budapestről. Az új edinburgh-i járatra már 7 190 forinttól (24.99 EUR / 21.99 GBP)* kaphatók jegyek, ami az üzleti és a szabadidős utazók számára egyaránt vonzó célponttá teszi a látnivalókban gazdag régiót, a skót turisták számára pedig a magyar fővárost.
photo-1565011231598-66c1ec39b72c.jpg

Tovább