Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Outfit // Black birds with H&M

2015. augusztus 22. - Antalfy Krisztina

Nem csak szürke hétköznapokra

Ma egy rendhagyó posztal jelentkezem, hisz eddig még nem volt a blogon outfit poszt, de mivel a facebook oldalamon többen is kérdeztétek, hogy melyik a kedvenc gardrób összeállításom, úgy gondoltam itt az ideje, hogy megmutassam. Mivel ez a hosszú hétvége úgy alakult, hogy végül nem mentem sehova – csupán egy kávézás csúszott be szombat délutánra – volt időm kiválasztani a ruhákat az első Outfit cikkhez.

img_36281.jpg

Számomra az egyik legalapvetőbb darab – legyen szó bármilyen évszakról – a ceruzaszoknya. Egyszerűen imádom! Szerintem a szoknyák közül ez az a darab, ami kortól és alaktól függetlenül, mindenkinek jól áll, és amivel a maximumot ki tudod hozni a testedből.

img_3631.jpg

Különlegesen elegáns darab, ha blúzzal és tűsarkúval kombinálod, de remekül mutat pólóval és balerinával is, amennyiben inkább a lezser, kényelmes külsőre szavaznál. Bár igazi irodai alap ruhadarab, nem kell kizárólag selyemblúzzal hordani, nyáron toppal, mókás mintájú pólóval, míg a hűvösebb napokon pulóverrel is remekül kijön. Amennyiben egy igazán vad összeállítást szeretnél, kombináld egy dögös bőrkabáttal, ami remekül kiegyensúlyozza a konzervatív ceruzaszoknyát.

img_3619.jpg

Én kifejezettem szeretem benne, hogy kiemeli az előnyös részeket, de – akár egy széles övvel kombinálva – finoman elrejti a problémás területeket.

img_3615-modified.jpg
Ezt a madaras szoknyát a hozzá illő, vállra húzhatós felsővel egyébként a H&M webshopjából rendeltem, ahol kedvedre válogathatsz az egyszínű és a mintás darabok közül, és persze azok közül, amiket már a hűvösebb, őszi napokon is hordhatsz.

Outfit:
Vállnélküli felső: H&M
Szoknya: H&M
Cipő: Deichmann
Kalap: H&M
Táska: Horvátországból (egy butik)

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5713541143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása