Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

AMNESIA 2016 ősz-tél

2016. augusztus 31. - Antalfy Krisztina

Misztikus éjszakák

Az AMNESIA őszi­‐téli kampányfotóin ismét a márka már jól ismert, kedvenc modellje, a csodálatos Varga­‐Dobár Éva, és Pintér Vivien, az ICON modellje látható. A legfrissebb AMNESIA darabok látványosak és újszerűek, a hétköznapi luxust hozzák el viselőjüknek.

amns_aw16_1.jpg

A kollekciót az éjszakai élet misztikuma inspirálta, és természetesen a stílusos, csábító nő került ismét a középpontba. A márka ruháival mindazt a hétköznapi luxust szeretné megmutatni, ami elérhető, és a monoton mindennapokban üde, felpezsdítő energiát kölcsönöz viselője számára. Az éjszaka mélységeit, színeit, a luxust, a csillogást mind­‐mind megtapasztalhatja, aki az AMNESIA ruhákat választja idén.

amns_aw16_2.jpg

A szezonban sok olyan darabbal találkozhatnak majd az AMNESIA vásárlók, amik könnyen beépíthetők a már meglévő ruhatárba, variálhatók, és a régi és új modern ötvözetét mutatják meg, ami az idei őszi téli szezon egyik legmeghatározóbb irányvonala. A szőrme, a csipke, és a finom, lágy anyagokból készült elegáns darabok mellett a farmerkollekcióra is nagy hangsúlyt fektet a márka. Legyen szó akár slim fit, skinny vagy boyfriend fazonú farmerről, ezek mind­‐mind megtalálhatók lesznek az üzletekben, kiváló minőségű, természetes alapanyagokból. Hétről hétre pedig megmutatják a tervezők, hogy az alapdarabok és a hetente gyártott új fazonok milyen sokrétű és izgalmas variációkat rejtenek majd a szezonra, hogy minden nap egyedi öltözéket választhasson magának az AMNESIA nő.

Kreditek:
Fotó:
Oleg Borisuk / www.olegborisuk.com Smink: Árpa Karolina
Haj: Radvan Simon Styling: Bognár Hajnalka
Modellek: Varga­‐Dobár Éva / Attractive, Pintér Vivien / ICON

Én már alig várom, hogy beköszöntsön az ősz!
nevtelen_3_46.pngTovábbi információ:
AMNESIA

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1711665556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása