Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Merő Péter tervezett táskákat a Csodalámpa Alapítvány számára

2023. december 04. - Antalfy Krisztina

20 éves a Csodalámpa Alapítvány, kerek évfordulójukat a sajtó képviselőivel és véleményvezérekkel közösen ünnepelték a Csodák Napján. Az eseményen bemutatták az egyedi táskakollekciót, amelyet Merő Péter designer tervezett és amelynek értékesítésből befolyt összeg egy részét beteg gyermekek kívánságainak teljesítésére fordítják. csodalampa_20_4.jpg

Már két évtizede váltja valóra életveszélyesen beteg gyermekek álmait a Csodalámpa Alapítvány. Munkatársai és önkéntesei nap mint nap azon dolgoznak, hogy segítsenek a legkisebbeknek átvészelni a hosszan tartó betegségeket, átmenetileg elfeledtetni a kezelések és a kórházi lét nehézségeit, lelkierőt adni, ami elengedhetetlen a gyógyulásukhoz. November 30. az első kívánság teljesülésének dátuma, amit a kerek évforduló alkalmából Csodák Napjának kiáltott ki az alapítvány. csodalampa_20_1.jpgIdén Merő Péter designer is csatlakozott a misszójukhoz: egyedi táskákat tervezett az alapítvány részére, melyek értékesítésből befolyt összeg egy része a küldetésüket, valamint GyógyBűvészet nevű rehabilitációs programjuk fejlesztését támogatja. A stílusos kiegészítő megalkotása a divattervező javaslata volt, illetve a gyártás szervezése is a MERO brand támogatásával valósult meg. A vászontáskák már elérhetőek a Butlers üzletekben, a Rossmann drogériákban, valamint a Paloznaki Jazzpiknik és a Csodalámpa Alapítvány webshopján is megrendelhetőek decembertől.csodalampa_20_2.jpg

Fontosnak tartjuk, hogy a magánadományozói bázisunkat erősíteni tudjuk. Eddig jórészt az 1%-os adófelajánlásoknak köszönhetően kaptunk támogatást, most pedig szeretnénk kiskereskedelmi forgalomban is elérhető termékekkel ösztönözni az embereket a jótékonykodásra.” – fogalmazott Patzauer Éva, a Csodalámpa alapítója.

csodalampa_20_3.jpgA Vígszínház is segíti az alapítvány munkáját: A padlás című darab a Csodák Napján jótékony célt támogat. Jegybevételeinek egy részét a beteg gyermekek kívánságainak teljesítésére ajánlja fel. Rudolf Péter színház igazgató, az előadás kezdete előtt mondott pár szót felajánlásukról, megköszönte a nézőknek is a segítséget.

További információ:
Csodalámpa Alapítvány

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr10018273601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása