Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Zséda a kisfiát is jótékonyságra tanítja

2016. december 28. - Antalfy Krisztina

Bár decemberben különösen pörgősen telnek a napok Zséda számára, a jótékonysági eseményekre mindig szakít időt. Nemrég részt vett az Út a Mosolyért Alapítvány jótékonysági Adventjén a Bazilikánál, hogy személyesen is segítse a Heim Pál Gyermekkórház lélegeztetési osztályát támogató adománygyűjtést. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány közelmúltban megrendezett Világnapján pedig koncertet is adott. fotokredit_schumy_csaba.jpgFotókredit - Schumy Csaba

"Kétségtelen, hogy az ünnepek előtt könnyebb megszólítani az embereket, de számomra a jótékonyság nem időhöz kötött, mindegy, hogy karácsony van vagy nyár, reggel, vagy este. Érdekes párhuzam, hogy a legújabb nagylemezem is a kapcsolatokról, a „Kémiáról” szól, arról a rejtélyes kapocsról két ember között. Ha ezt egy kicsit kiterjesztjük, könnyű belátni, hogy a világban minden mindennel összefügg, az ünnepek pedig különösen alkalmasak arra, hogy a nagy pörgésből lefékezve kicsit megálljunk, és elgondolkodjunk azon, hogyan tudunk segítséget nyújtani a rászorulóknak, hol van szükség a tetteinkre. A Karácsonyban számomra amúgy is ez a legjobb: az együtt töltött napok, a mosolyok, az örömadás. Jó dolog, ha ezt a családunkon kívül is tehetjük." - mondta el Zséda.

nevtelen_3_79.pngTovábbi információ:
Zséda

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6212077995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása