Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ilyen egy keményen dolgozó cica élete

2017. január 07. - Antalfy Krisztina

Imádom a cicámat, de túl sokat nem tesz hozzá a világ körforgásához. Már reggel hatkor felébreszt, amikor már nagyon nem bírja halas konzervje nélkül, majd a következő étkezésig alszik egy jót a kisasszony. Nem úgy, mint ezek a macskák, akik New York legkülönlegesebb üzleteiben „dolgoznak”, és akiket nem meglepő módon nagy rajongás övez, hisz ezek a doromboló cukiságok rendesen felpörgetik a boltok forgalmát.

macskak-10.jpg

A fotókat Andrew Marttila készítette, aki autodidakta módon tanult meg fényképezni, és bár gyerekkora óta allergiás a kutya- és macskaszőrre, nem adta fel az álmát, hogy lenyűgöző képeket készítsen róluk, mert imádja az állatokat.

macskak-19.jpg

A múlt nyáron egyik barátjának a segítségével felkutatta és megörökítette New York legszőrösebb dolgozóit, azokat a cicusokat, akik idejük nagy részét az üzletekben töltik.

A képsorozat egyik főszereplője Bobo, a vörös kandúrt, aki már 9 éve van jelen egy New York-i üzlet életében, és már igazi hírességnek számít a környéken. Andrew Marttila fotósorozatából azonban kiderül, hogy nem Bobo az egyetlen macsek, aki eladóként éli kis macskaéletét, hanem számos ilyen cica él még a Nagy Almában.

macskak-18.jpg

Andrew Marttila és barátja, Tamar Arslanian összesen 40 macskát fényképezett le, a róluk készült felvételekből pedig könyvet is kiadtak, amelyből megismerhetjük a cicák és a boltok érdekes történetét.

macskak-17.jpgmacskak-12.jpgmacskak-7.jpgmacskak-13.jpgmacskak-6.jpgmacskak-5.jpgmacskak-3.jpg

A Shop Cats of New York című könyvet az Amazon-on lehet megvásárolni.
macskak-8.jpgnevtelen_3_81.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6712108035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása