Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lehengerlő ajkak, ultra matt színek

2017. január 18. - Antalfy Krisztina

Személy szerint rajongok a csillogó, fényes ajkakért, az idei évben azonban a matt színek kerülnek reflektorfénybe, legalább is ami az ajkainkat illeti. Az IsaDora pedig épp ezt a matt megjelenést hirdetve köszönti a tavaszt  gyönyörű újdonságaival.

xenia_coolmatt.jpg

A természetes, egészséges ragyogást most matt sminkkel ötvözzük – megszületett a klasszikus szépség matt újraértelmezése!

Ultra Matt Liquid Lipstick

Lehengerlő egyediséged fejezd ki ultra matt ajkaiddal! Az új folyékony rúzsunk intenzív matt, csókálló árnyalatokkal színesítik meg napjaidat – és nem mellesleg hosszan tartó és észrevehetetlenül finom és könnyű viselet az ajkaidon!

isadora-spring-2017-cool-matte-collection-20.jpg

Az Instagram és a magazinok fotói alapján bátran állíthatjuk, hogy a matt folyékony rúzsok lassacskán átveszik a hatalmat a smink birodalmában. Az IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick folyékony rúzsai e trend jegyében kínálnak kifogástalan matt hatást és teltséget az ajkaknak!

isadora_matt-liquid_3.jpg

Az Ultra Matt Liquid Lipstick tulajdonságai:

• Folyékony rúzs intenzív matt hatással
• Erősen pigmentált, tartós, ”csókálló” árnyalatok
• Könnyű, krémes textúra, észrevehetetlenül finom viselet az ajkakon
•  A könnyű formula a rúzsoknál megszokott intenzív árnyalatokkal párosul
•  A formázott applikátor precíz, az ajkak körvonalát pontosan követő felvitelt tesz lehetővé
•  Könnyen lemosható az IsaDora Caring Cleansing Oil ápoló sminklemosóval

Eye Sculptor Bar

Az új szemhéjpúder paletta 4 fantasztikus matt árnyalatot és egy gyöngyházfénnyel csillogó finom highlightert tartalmaz. Keverd bátran egymással a színeket, és alkosd meg a tökéletes tavaszi sminket!

dsea.jpg

Precision Brow Pen Waterproof

A szemöldökszálhoz hasonló vékony vonalak húzására kialakított vízálló, matt hatású szemöldökceruza, kicsavarható heggyel.

guzjg.jpg

Eye Lifter Duo Highlighter

dsc.jpgTovábbi információ:
IsaDora
nevtelen_3_83.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5612135909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása