Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Bye-Bye 🍊 / Ints bĂșcsĂșt a narancsbƑrnek!

2024. februĂĄr 20. - Antalfy Krisztina

A narancsbƑr egy termĂ©szetes Ă©s gyakori ĂĄllapot, hĂ­ressĂ©gek, sportolĂłk, sƑt közvetlen ismerƑseid testĂ©n Ă©pp Ășgy megjelenik, mint a tiĂ©den. Ez viszont nem jelenti azt, hogy el kellene fogadnunk, Ă©s ne tehetnĂ©nk ellene! A legjobb eredmĂ©nyek elĂ©rĂ©se Ă©rdekĂ©ben cĂ©lszerƱ több mĂłdszert bevetni, a hatĂ©kony kezelĂ©sek kialakĂ­tĂĄsĂĄhoz pedig Ă©rdemes megismerni a cellulit kivĂĄltĂł tĂ©nyezƑit. Ezekhez ad tanĂĄcsot FOREO.bear_2_body_lifestyle_kv1.jpg

MiĂ©rt alakul ki a narancsbƑr?

A cellulit akkor alakul ki, amikor a zsĂ­rsejtek megnagyobbodnak Ă©s a kötƑszövetek elvesztik rugalmassĂĄgukat. A folyamat a narancs hĂ©jĂĄhoz hasonlĂłan egyenetlennĂ© teszi a bƑr felszĂ­nĂ©t.

A nƑk kötƑszövetei hĂĄlĂłsabbak, lazĂĄbbak, mĂ­g a fĂ©rfiakĂ© szorosabbak Ă©s feszesebbek. RĂĄadĂĄsul a nƑi test alapvetƑen több zsĂ­rt is tartalmaz, kĂŒlönösen a csĂ­pƑn, a combon Ă©s a fenĂ©ken. Az itt talĂĄlhatĂł zsĂ­rsejtek nagyobbak lehetnek, Ă­gy hajlamosabbĂĄ vĂĄlhatnak a cellulit kialakulĂĄsĂĄra. A mĂĄr emlĂ­tett laza kötƑszövetek miatt pedig könnyen kitĂŒremkedhetnek a bƑrbƑl. Az idƑ mĂșlĂĄsĂĄval rĂĄadĂĄsul a kollagĂ©nrostok is veszĂ­tenek a rugalmassĂĄgukbĂłl.

Mindemellett a helytelen tĂĄplĂĄlkozĂĄs, a testmozgĂĄs hiĂĄnya Ă©s a kevĂ©s folyadĂ©kfogyasztĂĄs szintĂ©n hozzĂĄjĂĄrul a narancsbƑr kialakulĂĄsĂĄhoz, emiatt nemtƑl, kortĂłl Ă©s testalkattĂłl fĂŒggetlenĂŒl a narancsbƑr mindenkit Ă©rinthet.foreo_narancsbor.jpgMƱködnek a cellulit elleni krĂ©mek?

BizonyĂĄra te is prĂłbĂĄltĂĄl mĂĄr megszabadulni a narancsbƑrtƑl anticellulit krĂ©mek, narancsbƑr masszĂ­rozĂłk alkalmazĂĄsĂĄval, de könnyen lehet, hogy ezek a termĂ©kek nem vĂĄltottĂĄk be az Ă­gĂ©retĂŒket: nem tĂĄvolĂ­tottĂĄk el az aprĂł gödröcskĂ©ket sem a hasrĂłl, sem a fenĂ©krƑl, a combokrĂłl pedig plĂĄne.

SzerencsĂ©re a beauty-tech kĂ©szĂŒlĂ©kek hatalmas fejlƑdĂ©sen mentek ĂĄt az elmĂșlt Ă©vtizedben, s mostanra a kĂŒlönbözƑ bƑrproblĂ©mĂĄk kezelĂ©se mellett a cellulit eltĂĄvolĂ­tĂĄsĂĄra is talĂĄlhatsz hatĂ©kony segĂ­tsĂ©get: a FOREO a BEARℱ 2 body testkezelƑ eszközzel gyors Ă©s hatĂ©kony kezelĂ©st garantĂĄl a narancsbƑrrel szemben. A kĂ©szĂŒlĂ©k a vilĂĄg legerƑsebb feszesĂ­tƑ eszköze, rĂĄadĂĄsul a FOREO SUPERCHARGEDℱ szĂ©rummal mĂ©g tovĂĄbb fokozza az amĂșgy is elkĂ©pesztƑ eredmĂ©nyeket.foreo_bear_2_body_product_lifestyle_02.jpgHogyan mƱködnek a FOREO termĂ©kei?

 A BEARℱ 2 body Ă©s a SUPERCHARGEDℱ feszesĂ­tƑ testszĂ©rum kombinĂĄciĂłja maximĂĄlisan biztonsĂĄgos Ă©s hatĂ©kony kezelĂ©st biztosĂ­t. A BEARℱ 2 body a mikroĂĄram Ă©s a T-Sonicℱ pulzĂĄciĂłk ötvözĂ©sĂ©vel fokozza a mikrokeringĂ©st Ă©s a nyirokelvezetĂ©st, biztosĂ­tja a legfontosabb tĂĄpanyagokat Ă©s eltĂĄvolĂ­tja a mĂ©reganyagokat. Szabadalmaztatott Anti-Shock Systemℱ 2.0-val rendelkezik, amelyet Ășgy terveztek, hogy mĂĄsodpercenkĂ©nt 200-szor mĂ©rje a bƑr elektromos ĂĄrammal szembeni ellenĂĄllĂĄsĂĄt. A maximĂĄlis biztonsĂĄg Ă©rdekĂ©ben a mĂ©rĂ©seknek megfelelƑen ĂĄllĂ­tja be a kezelĂ©s intenzitĂĄsĂĄt. Klinikailag bizonyĂ­tottan hatĂ©konyan kezeli a narancsbƑr minden tĂ­pusĂĄt, tonizĂĄlja az izmokat Ă©s feszesĂ­ti a bƑrt mĂĄr 1 hĂ©t alatt. A FOREO vezetƑ szĂ©ruma a feszesĂ­tƑ barackgyanta, a tonizĂĄlĂł koffein, a hidratĂĄlĂł szkvalĂ©n, az allantoin Ă©s a panthenol egyĂŒttes erejĂ©vel a mĂ©lyebb rĂ©tegekbe is eljuttatja a mikroĂĄramot, ezzel fokozva a kezelĂ©s eredmĂ©nyeit.

A FOREO SUPERCHARGEDℱ feszesĂ­tƑ testszĂ©rum amellett, hogy tĂĄmogatja a mikroĂĄramĂș tonizĂĄlĂĄst, ideĂĄlis siklĂĄst biztosĂ­t a T-Sonicℱ masszĂĄzskezelĂ©sekhez.

A FOREO BEARℱ 2 body Ă©s a SUPERCHARGEDℱ feszesĂ­tƑ testszĂ©rum mĂĄr elĂ©rhetƑ a FOREO webshopjĂĄban.

Köszönöm, hogy elolvastål! Szeretettel vårlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalåra, és az Instagram-on is megtalålsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2118337427

Kommentek:

A hozzĂĄszĂłlĂĄsok a vonatkozĂł jogszabĂĄlyok  Ă©rtelmĂ©ben felhasznĂĄlĂłi tartalomnak minƑsĂŒlnek, Ă©rtĂŒk a szolgĂĄltatĂĄs technikai  ĂŒzemeltetƑje semmilyen felelƑssĂ©get nem vĂĄllal, azokat nem ellenƑrzi. KifogĂĄs esetĂ©n forduljon a blog szerkesztƑjĂ©hez. RĂ©szletek a  FelhasznĂĄlĂĄsi feltĂ©telekben Ă©s az adatvĂ©delmi tĂĄjĂ©koztatĂłban.

sĂŒti beĂĄllĂ­tĂĄsok mĂłdosĂ­tĂĄsa