Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Vigyázat, újabb medvetámadás!

2023. október 23. - Antalfy Krisztina

Megérkezett a BEAR 2 Body és BEAR 2 Eyes&lips

A FOREO néhány hónappal ezelőtt piacra dobta a piac egyik leghatékonyabb mikroáramos készülékét, a BEAR továbbfejlesztett változatát. A BEAR 2 mikroáramos tonizáló készülék feszesíti az arc kontúrjait, kisimítja a ráncokat és fiatalos ragyogást kölcsönöz a bőrnek. A termékcsalád most tovább bővült, így mostantól a BEAR 2 előnyeit a test teljes területén, illetve a szem- és a száj környéki finom bőrfelületeken is élvezhetjük!foreo_bear_2_body_model_lifestyle_01.jpg

FOREO BEAR 2 body

A termékcsalád újítása a FOREO BEAR 2 body, amely formás és sima bőrfelszínt ígér.

A készülék klinikailag bizonyítottan feszesíti az izmokat és a bőrt a test különböző pontjain, láthatóan csökkenti a megereszkedett bőrt, valamint kisimítja a finom vonalakat és ráncokat. A mikroáram és a T-Sonic pulzációk együttes erejének köszönhetően megküzd a makacs narancsbőrrel is, a combokon, a fenéken és a hason.bear_2_body_model_kv_04.jpgA mikroáram és a T-Sonic pulzációk kombinációja támogatja a nyirokkeringést is, továbbá fokozza a bőrápolási termékek felszívódását és hatékonyságát. A mikroáram klinikailag bizonyítottan serkenti a kollagén- és elasztintermelést, így feszesíti és kisimítja a bőrfelszínt, és javítja a narancsbőr állapotát.

Mindemellett a FOREO BEAR 2 body támogatja a mikrocirkulációt, alapvető tápanyagokkal látja el a bőrsejteket; javítja a bőr regenerálódó képességét, egyenletes pigmentációt eredményez és nem utolsó sorban egészségessé és ragyogóvá teszi a bőrt.

FOREO BEAR 2™ eyes & lips

 A BEAR termékcsalád új szereplője az innovatív FOREO BEAR 2 eyes & lips készülék is, amely csökkenti az öregedés kezdeti jeleit a szem és a száj körül. A mikroáramos tonizáló készüléket a FOREO SUPERCHARGED Eye & Lip Contour Booster vezető készítménnyel együtt javasolt használni.foreo_bear_2_eyes_lips_model_lifestyle_kv_02_1.jpgA rendkívül hatékony FOREO BEAR 2 eyes & lips klinikailag bizonyítottan minimalizálja a szem körüli finom vonalak, ráncok megjelenését és a bőr megereszkedését; valamint a Lifting Microcurrent, a Tapping Microcurrent és a T-Sonic pulzációk együttes erejével láthatóan feltölti az ajkakat. A készülék tartozéka az újratölthető szérumkapszula, melynek köszönhetően könnyen tárolható és adagolható a kezeléshez szükséges vezető szérum.

Akárcsak a termékcsalád többi tagja, a FOREO BEAR 2 eyes & lips készülék is növeli a kollagén- és az elasztintermelést, támogatja a mikrocirkulációt és a nyirokkeringést, valamint alapvető tápanyagokkal látja el a bőrsejteket. Így fokozza bőr regenerálódó képességét, egyenletes pigmentációt eredményez és visszaadja bőröd fiatalos ragyogását.bear_2_eyes_lips_model_kv_10.jpgAz új FOREO SUPERCHARGED Eye & Lip Contour Booster szérum bőrgyógyászatilag tesztelt, koncentrált, vegán és állatkísérletektől mentes formula, amely 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Alkotóelemei között megtalálható a koffein, a magas antioxidáns hatású áfonyakivonat, a hidratáló rózsavíz, a feszesítő niacinamid, illetve a regeneráló B5 vitamin. A prémium formula gyorsan felszívódik, s azonnal ragyogóvá teszi a szemkörnyéket és kiemeli az ajkakat.

A FOREO új BEAR 2 eszközeit keresd a FOREO webshopjában!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7518243663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása