Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme az Intimissimi Valentin napi kollekciója

2017. január 30. - Antalfy Krisztina

Románc Velencében

Egy kifinomult velencei szalon hangulata – egy  csipkekollekció, mely az eleganciát és a vágyat kelti életre. Az érzékiség minden rejtelme áthatja az Intimissimi romantikus, Valentin napi fehérneműit.fotorcreated_264.jpgKép1/2/3/4

A kollekció, amelynek palettáján a teljesen fekete darabok és tiszta fehérek egyaránt megtalálhatóak, a matt és a fényes, a műbőr és szatén összjátékára összpontosít.  Kagylóhéj és talkum árnyalatú betétek emelik ki a fekete eleganciáját. Rátétek és csillogó részletek fokozzák a virágos csipke finomságát. Csábító, kifinomult stílusú fehérnemű szettek, amelyekben átlátszó matériák randevúznak.

fotorcreated_265.jpg

A nélkülözhetetlen darabok sorában body-k is megjelennek, amelyek – valódi érzéki meglepetést tartogatva - látni engedik a hátat. Csipke borítások és háló hatású anyagok az érzéki, kifinomult nő számára tervezve. A makramé hímzés és a pliszé anyagok tökéletes megjelenést biztosítanak egy felejthetetlen Valentin naphoz.

nevtelen_3_89.pngTovábbi információ:
Intimissimi

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4912172088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása