Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ilyen, amikor a könyvesbolti eladók unatkoznak

2017. március 12. - Antalfy Krisztina

A bakancslistámon már így is szerepel pár kihagyhatatlan hely, és most egy francia kis könyvesbolttal gazdagodott ahova egyszerűen el kell utazzak. A Librairie Mollat Franciaország legrégebb óta működő könyvesboltja, 1896-ban nyitotta meg kapuit Bordeaux-ban. Annak idején bizonyára hűen konzervatívak voltak az ott dolgozók, de az új generáció új ötletekkel állt elő, hogy a kis boltra felfigyeljen az egész világ. Az eladók, és olykor a vevők azzal ütik el az időt, hogy eljátszadoznak a könyvek borítóival. Az eredmény pedig egyszerűen zseniális.

01-5.jpg

A kis könyvesbolt dolgozói Instagram-oldalára heti rendszerességgel posztolnak olyan fotókat, amiken könyvboritókkal szelfiznek. Sok embernek elnyerte a tetszését, azonban bizonyára lesznek olyanok is, akiknek ez a fajta marketing fogás nem fog tetszeni, de egyvalamiben biztos mindenki egyet ért, az összes kép zseniális, ez az ötlet pedig rendkívül kreatív.

02-4.jpg
03-5.jpg
04-4.jpg
07-4.jpg
10-8.jpg
13-3.jpg
11-4.jpg

További inforáció:
librairie mollat

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8712333105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása