Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Sztárok, és az ők imádott kedvencei

2012. augusztus 09. - Antalfy Krisztina

Elit négylábúak

Könnyedén élik az életüket, mindent megkapnak, amire csak vágynak. Gazdáik a legbefolyásosabb és legtehetősebb hírességek közé tartoznak, így nem csoda, hogy ezeknek a kisállatoknak nincs épp sanyarú kutyasorsa. Az alábbi összeállításban bemutatok Nektek néhány igazi sztárt, akiket egy tál finomság jobban vonz, mint a kigördülő vörös szőnyeg.

Szűk kis családom néhány napja újabb kis kedvenccel bővült, egy rosszcsont Golden retrieverrel, ő lett Zeusz. Teljesen beleszerettünk ebbe a szőrgombócba, egyszerűen mindenki imádja. Ezen felbuzdulva körbe néztem a hollywoodi hírességek háza táján, hogy ki milyen kisállattal is osztja meg fényűző otthonát.

Karl Lagerfeld

A német származású divattervező tündéri sziámi cicáját kényezteti a legszívesebben, a neve Choupette. A doromboló kis apróság talán a földkerekség legszerencsésebb macskája, hiszen valódi luxuskörülmények között él. Nem csak a legjobbat kapja mindenből, de lassan többet szerepel a divatmagazinok oldalain, mint a gazdája. A cicuska az angol i-D magazin után most a Harper’s Bazaarnak is igent nyávogott. Vajon a Chanel, hogy fog állni rajta?

Valentino

A Valentino márkanév mögött álló olasz divatguru, Valentino Garavani egyszerre több ebugattával is megosztja pompás luxusrezidenciáját. Rajongása ezért a kutyafajtáért szinte határtalan, ezt Milton, Molly, Margot, Maude és Monty is jól tudja, akik egy vakkantással bármit elérnek.

Penelope Cruz

A jóképű Javier Bardemnek bizony osztoznia kell kedvese szeretetén. A gyönyörű, spanyol származású díva, ugyanis egyszerűen nem tud betelni nagytestű négylábújával, Vinoval.

  Tom Ford

A Guccit felvirágoztatató divattervező és jó érzékkel megáldott üzletember gyerkőcök helyett, két foxterriert nevel kedvesével, Richard Buckley-vel. Angus és India a divat világa mellett, a filmezésbe is belekóstolhattak, amikor Ford első filmjében, a Single Man-ben szerepet kaptak.

Marc Jacobs

A különc Mr. Jacobs, a Louis Vuitton kreatív igazgatójaként sosem lehet annyira elfoglalt, hogy ne szánjon kellő figyelmet két szeleburdi bulldog terrierjére: Daisyre ésAlfredre.

Oprah Winfrey

Az Amerikai Egyesült Államok egyik leghíresebb televíziós műsorvezetője, aki a The Oprah Winfrey Show-nak és természetesen jó üzleti érzékének köszönheti, hogy ma egyike a leggazdagabb, legbefolyásosabb amerikai személyiségeinek. Gyermekek híján minden vagyonát imádott kutyáira költi, akik így a szó szoros értelemben tejben-vajban fürdenek.

Donatella Versace

A Versace megdöbbentő kinézetéről híres alapítója, a divat és a fiatalság megszállottja. A szőke nagyasszony igazi munkamániás, egy szem Jack Russell-terrierjéért azonban képes felállni a tervező asztaltól, hogy a kis Audrey még véletlenül se érezze a szeretet és a gondoskodás hiányát.

Donna Karan  

A DKNY márka alapítójának és csoki színű labradorjának első találkozása, szerelem volt első látásra. Donna a kutyust második férjéről, Stephan Weissről nevezte el Stephnek.

Vera Wang

Elsősorban az esküvői ruháiról ismert Weiwei, fényűző New York-i lakásában talán már kicsit túl sokan is vannak. Férje otthonukat viccesen csak kennelnek nevezi, köszönhetően a hosszú szőrű csivavának és a két pöttöm yorkshire terriernek. Cooper, Sam, és Lucy boldogan és egy divattervező kedvenceihez méltóan élik életüket a Nagy Almában.

További imádni való szőrgombócok képekben:

Maria Callas és két uszkárja

Marilyn Monroe és Maf

Audrey Hepburn és Mr Famous

Tori Spelling és Mimi Larue

Gerard Butler és Lolita

Végül is mindegy, hogy fajtiszta ölebed, keverék rosszcsontod van, drága kennelből vetted sok pénzért, vagy egy menhelyről fogadtad örökbe, egyet sose felejts el, az állat nem játékszer, ne divatból, vagy hobbiból vedd magadhoz. Felelősséggel tartozunk értük életük végéig!

Forrás:
http://thepoodleanddogblog.typepad.com
http://coolspotters.com
http://www.celebritydogwatcher.com
http://houndbound.com/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7514195233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása