Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Grand Opening Party a BUDDHA-BAR Hotelben // Élménybeszámoló

2012. szeptember 24. - Antalfy Krisztina

Micsoda éjszaka volt!

Grandiózus partin vehettem részt szeptember 13-án, csütörtökön este, a Chivas Luxury Clubnak köszönhetően. A sajtó képviselői mellett a budapesti elit apraja-nagyja is ott volt a fényűzően pazar eseményen. A Mellow Mood Hotels üzemeltetésében a Ferenciek terén júniusban megnyitott ötcsillagos szálloda és a Buddha-Bar étterem nagyszabású Grand Opening Party-jára nem kevesebb, mint 1200 vendég volt kiváncsi. Gyere és lépj be Velem Ázsia varázslatos világába!

Úgy gondolom a legjobb döntés volt a héten, hogy eleget tettem a gyönyörű szállodamegnyitóra szóló meghívómnak. A szokásos hétköznapi strapa után kapkodva készültem el, és varázsoltam magamból legalább tisztes távolságból egy partiképes nőt.

Odaérve, röpke pár perces keresgélés után megtaláltuk a legjobb és a hotelhez talán legközelebbi helyet autónk számára. Alig tettem meg néhány tipegő lépést kedvenc tűsarkúban máris a vörös szőnyegen találtam magam, ahol az eső miatt egy víztiszta sátorban fogadták a regisztráló vendégeket a Chivas Luxury Club csodálatos hostessei miközben kedves fiatalemberek esernyőkkel gondoskodtak arról, hogy aki a sátorba még nem ért be arra se essen egy csepp eső sem. Ilyet talán csak a híres hollywoodi sztárok élhetnek át az Oscar-díj átadáson.

A regisztrációra váró nagyérdeműt tűzzsonglőrök és japán dobosok szórakoztatták, a kellemes hangulatú vendégfogadás közben lehetett még gyönyörködni a sátorban kiállított legújabb Grand Cherokee JEEP-ben és a fotófalnál fotózkodó hírességekben. A Party alatt több fotófalnál is fotózkodhatott minden kedves vendég és ahogy a Buddha Bar Hotel lenyűgöző falai között találták magukat, a Chivas Regal szebbnél szebbhostessei igyekeztek azonnal whisky koktélokkal felmelegíteni az érkezőket.

A fotófalnál a legbájosabb mosolyomat dobhattam a kedves fényképészre, aki Liptai Claudia és Détár Enikő között is észrevett és felkért, hogy én is álljak modellt számára egy elkapott pillanat erejéig. (Jó érzés volt).

A Buddha-Bar étteremben Rogán Antal, a Belváros polgármestere, Gian Pietro Beghelli, az ingatlan tulajdonosa, Daniel Penet, a szálloda igazgatója, valamint Tarja Visan, a Buddha-Bar társalapítója is köszöntötte a vendégeket a hivatalos megnyitó ceremónián. A megnyitót követően a fő attrakció a hatalmas Buddha szoborra vetítettvideomapping animáció volt, aminek keretében “megelevenedett” az étterem fő jelképe. A látványos vizuális show-t, a Chivas Luxury Club szervezői tervezték, vetítéstechnikai partnerük a Visual Power segítségével.

A party a műemlék épületben több helyszínen zajlott párhuzamosan, így a vendégsereg megismerhette a Buddha-Bar éttermet is, ahol a gasztronómiai kényeztetésről a finom ételek mellett, a Chivas Luxury Club események elmaradhatatlan alap pillérei, a Chivas Regal koktél bárok gondoskodtak.

Az est sztárvendége DJ Ravin, a párizsi Buddha-Bar rezidens DJ-je hajnalig keverte a zenét. Az üvegtetővel borított Zen kertben a Perrier Mixology Barbantalálkozott a francia minőség és a keleti luxus, Chill Out zene mellett egyedi Perrier koktélokat kóstolhattak a különlegességre vágyó vendégek. A szálloda tetején található, egyedi adottságú Klotild Lounge&Bar ezen a nem minden napi estén pedig Mumm Champagne-al várta közönségét.

A CHIVAS LUXURY CLUB KIEMELT ŐSZI ESEMÉNYÉN A CHIVAS LOVAGOK KÖZÜL ÁRPA ATTILA, BOCHKOR GÁBOR ÉS SCHIFFER MIKLÓS IS OTT VOLTAK PÁRJUKKAL, SŐT A KÖVETKEZŐ LOVAG IS TISZTELETÉT TETTE, AKINEK KILÉTÉT, A CHIVAS LUXURY CLUB, OKTÓBERI ESEMÉNYÉN FEDI FEL ZÁRTKÖRŰ KÖZÖNSÉGÉNEK ÉS A SAJTÓ KÉPVISELŐINEK.

Köszönöm az élményt, felejthetetlen volt!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5114195341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása